A nintendo játékainak java része csak szerintem túl gyerek kompatibilis?
Nyilván nem te vagy az egyetlen, aki így gondolja.
Egyébként meg:
“When I became a man I put away childish things, including the fear of childishness and the desire to be very grown up.” - C.S. Lewis
Alapvetően igen, a Nintendo játékai nagyrészt úgy vannak megcsinálva, hogy a gyerekek is tudjanak játszani vele, ugyanakkor a legtöbben van olyan mélység, kihívás, vagy összetettség, hogy a felnőttek is találjanak benne élvezetet. Például egy Mario játékot kisebb ügyességgel és tudással is végig tud játszani szinte bárki, ha elég ideig próbálkozik, ugyanakkor összeszedni minden titkos érmét, és megcsinálni a bónusz pályákat olyan kihívást rejt magában, ami a legtapasztaltabb játékosokat is meg tudja izzasztani. A Pokémonnal hasonló a helyzet: maga az alapjáték nem nehéz, de nagy részét képzi a játéknak a kompetitív harc, ahol viszont annyira összetett és profi stratégiákkal lehet csak nyerni, ami a gyerekeket szinte teljesen kizárja.
De egyébként ha te az összetettebb történetekre és karakterekre vagy kíváncsi, akkor is ott vannak olyanok, mint a Zelda, a Fire Emblem, a Xenoblade, vagy a Metroid.
Ahh. Köszönöm. Nekem a Zelda annyira nem jött át. Szerintem meg maradok a psnél vagy xboxnál. Ott azért több olyan játék van amit élvezetesnek találok. :)
Viszont a switch javára szóljon, higy nagyon sok rétű kis konzol és ezt azért hiányolni fogom.
Nintendo játékmenetre helyezi a hangsúlyt inkább
Bár Zelda Breath of the Wild elég jó kivétel sztori szempontjából, komolyabb játék lett
Nintendo tudtommal, alapjáraton úgy indult, hogy a gyerekeket vették célba.
Nem is emlékszek olyan játékra, ami inkább a felnőtteknek készült. Talán még ha a idősebb tinédzserekig mentek el, korosztályoknál. Lehet hogy én vagyok bolond, akkor meg bocsánat :D
Én imádom a sztori orientációs játékokat (konkrétan nekem is azok a kedvencem), de Mariozni nem azért Mariozok, hogy huuuu vajon most miért lett elrabolva Princess Peach, hanem csak úgy leköt, elfoglal. Meeeg szerintem is eleve a gyerekeket célozták meg vele eredetileg.
Amúgy nem ide tartozik, de ajánlom ezt a videót, ha beszélsz angolul:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!