Ubisoft connect 99%-on megáll a Black Flag telepítése, mit csinálhatnék?
Assassin's Creed Black Flag-hez mostanában jött meg a kedvem, de valamiért nem akarja telepíteni. Teljesen letöltötte a játékot, aztán megállt 99%-nál, és nem akarja befejezni. Elkezd tölteni, aztán piros hibaüzenetben írja, hogy nem tud csatlakozni, mert nincs internet vagy elegendő hely. Mindkettő rendelkezésre áll, és ha újraindítom pár másodpercig elindul a letöltés, aztán ugyanez történik. Már kipróbáltam mindent.
Indítottam rendszergazdai jogokkal, töröltem a cache, újraraktam ez az egész fos klienst, de semmi ugyan ez. Valaki másnak van ilyen, problémája, hogy lehet ezt megoldani?
Szerintem fölösleges baltával egy botnak menni.
Egyébként valami a klienssel lehet, mivel most probléma nélkül letöltöttem egy másik Ubisoft-os játékot, ugyan arra a helyre. Csak ez a Black Flag nem akarja a dolgot. Ahogy láttam fórumokon, nem csak nálam jött elő ez a probléma.
#6 Semmi baj a win10-el.
A sok agyhalott miert pontozta le a 1-3-5 választ?
Kerdezo nekemis win10 em van semmi baja rakd ujra a geped
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!