Zsabalom kérdése:
Kérlek mondjátok el, hogy miért nincs meg a mentésem? AC 4-ben
Figyelt kérdés
Pár napja újra lett rakva a gépem, lassú volt.
Amikor letöltöttem a játékot (ac4) belépéskor nem irta ki hogy hány %-nál járok, mentések se voltak meg.Az ubisoftnál a cloud saveing bevolt kapcsolvam, még játéknál mikor megcsinálsz egy mission akkor is kiirta hogy cloud saveing.. (ebben nem vagyok biztos hogy igy irta) ubisoftnál az achievmentek megvannak. Próbáltam irni a supportnak is csak nem lehet valami gond miatt. Steam-ről van a játék.
2021. jan. 6. 22:07
1/1 anonim válasza:
Az AC4-nél nem működik a felhőmentésből való visszatöltés, alapban csak a C: meghajtóra ment. Ha letörlöd, illetve újratelepíted ezt a partíciót, akkor a játékállásod örökre elveszett. Sajnos én és két barátom is belefutottunk ebbe a hibába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!