Kapható még bárhol is az Azul?
Bármi érdekel... interneten mindenhol el van fogyva. Két auchanba se volt, sem nagy tescoba, vagy nagy sparba. 3 nagy társasjátékboltba se.
Valaki látott bárhol, bármerre is?
Köszi a választ :)
Több ilyen csoportba is benne vagyok, és láttam is azt a posztot. Nem tartom jogosnak a felvetését, sőt egyenesen etikátlannak látom, hogy majdnem 30%-al drágábban árulja mint az eredeti ÚJ játék ára
Minden annyiba kerül, amennyit hajlandók érte az emberek fizetni. A kereslet hatással van a kínálatra, mert amiből kevés van és többen keresik az felfelé tolja az árakat. Ez olyan piacgazdasági törvény, mint amiben mi is élünk és eszerint költjük a pénzünk.
Ha neked sok a +30%, akkor vedd meg a játékot az eredeti árán. Az már nem kapható? Akkor viszont annyiba kerül, amennyiért meghirdetik, és hidd el, lesz akinek így is kell és elviszi előled.
A német Amazon tele van vele, én legutóbb a Board Games UK-ről rendeltem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!