Kapható még bárhol Magyarországon kézfertőtlenítő gél?
Ma számtalan üzletben megnéztem és mindenhol azt mondták, hogy tartós készlethiány van/várható.
Nézegettem webshopokban is, ott is mindenhol készlethiány.
Valaki ismer esetleg még olyan helyet, ahol lehetne kapni?
Ne hazudj!
Müllerben és dmben is voltam ma, ott volt mindkettőben a bénztárnál
Meleg viz szappannal ugyanolyan jo. Csak keress a neten a kezfetotlenites szabalyai temaban kepet...korhazakban mindig kiteszik hogyan kell kezet mosni. Az a lenyeg, hogy ugy moss. Kint meg ne nyulj semmihez vagy veszel valami kesztyut amit hazaerve kimoshatsz. Hiaba van nalad ugyanis kezfetotlenito gel ha ugyis osszefogdosol mindent a tomegkozlekedesi vagy egyeb helyen es utana az arcodhoz szadhoz nyulkalsz meg fertotlenites elott. Ha kibirod hogy nem nyulsz es kezet mosol mindenkeppen melegvizzel szappannal akkor is jo vagy.
Ne parazz.
Rossmann, spar stb
Én mindenhol láttam, ahol eddig is volt. Most is lehet kapni.
Mi ez a para?
"A rémhírterjesztés a köznyugalom elleni bűncselekmények csoportjába tartozó bűncselekmény. E bűncselekmény során zavar vagy nyugtalanság keltésére alkalmas HAMIS TÉNYÁLLÁSOK vagy híresztelések által sérül a köznyugalomhoz fűződő társadalmi érdek."
Tehát, ha valaki VALÓDI tényeket közöl, az nem minősül pánikkeltésnek. És az sem, ha önmagában a tény pánikkeltő.
Én is voltam pár hete egy DM-ben és több polcnál ki volt írva, hogy a fertőtlenítőkből hiány van. Akkor még pár darabot sikerült vennem. Azóta jártam újra ott, és lehetett még kapni, de nem volt sok. Nyilván nem mindegy, hogy mikor és hova megy az ember.
Egyébként ha nagyon akarsz, megveszed hozzá külön-külön az alapanyagokat, és csinálsz magadnak. Van fenn a neten egy csomó recept. És olcsóbb is, mint a bolti.
És ebben mi a pánik keltes? Valószínűleg tényleg nem kapott. Másrészt milyen pánik lesz abból, hogy pont kéz fertőtlenítő nincs?
Szerintem sokkal durvább, hogy egyes boltokban már lisztet, tésztát se lehetett kapni, illetve volt hyper ahol ki se rakták polcokra, mert már raklaprol szétkapkodták. Ez nem rém hír, hanem tény.
Miért hazudna? Nálunk se volt a Rossmannban.
Én aztán teljesen ellene vagyok a pánikkeltésnek, de ez tényleg nincs készleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!