Melyik ez az alkalmazás?
Figyelt kérdés
Kiskoromban kb. 2012-2014 környékén játszottam vele.Egy majom volt a profilképén.Rajzolós alkalmazás volt,voltak külömböző témák pl: star wars,valentin nap, állatok,karácsony stb. és a témába kellet beküldeni a galériába rajzokat.És mások rajzaira is lehetett adni szivet,pontot.Rajzoláskor voltak külömböző sablonok segítségnek.Volt radír,többféle színű zsírkréta.Én úgy emlékszem youtube csatornájuk is volt az alkalmazásnak.Voltak benne matricák is.Már évek óta keresem playstoreban mindenhol az interneten de nem látom.(már azon is gondolkodtam hogy mandela effekt,pedig sokat játszottam vele)Egy képet,videót nem láttam róla már évek óta.A címére nem emlékszem,halovány emlékeim vannak ezzel kapcsolatban.2021. jan. 2. 17:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!