Miért fut rosszul a Rainbow Six Siege? (PC)
Általában olyan 20 FPS-sel fut a játék, de van, hogy lemegy 12-re is. Minden ajánlott rendszerkövetelmény megvan, Ryzen 3-as proci (3.5 GHz), Ryzen RX550 (4 GB VRAM), 32 GB RAM és egy teljesen üres, 240 GB-os SSD-re telepítettem a játékot.
Videókártyára felraktam a legújabb driver frissítést, próbáltam mindent bezárni amíg megy a játék, alacsony grafikai beállításokon játszani, full screen beállításokat kikapcsolni, temp mappát kiüríteni, semmi nem használ. Ez így megy már vagy egy hónapja, és tényleg nem tudom, mit csinálhatnék még.
Tapegyseg pontos teljes tipusa?
gephaz oldalat leve tudod megnezni cimkejerol
hofokok rendben vannak?
Afterburner vagy GPU-Z vel tudod figyelni pl.
alaplap tipuss pontosan?
Ryzen 3 at is pontosan megadhatnad, leggsengebb is el kell birja de azert jo tudni mirol is van szo
es amugy ssd es ram tipusa sem artana szinten
meretek semmit nem jelentenek
memtest86 ot tudod pl ram ellenorzesre hasznalni
ssd nek gyarto is szokott kiadni ellenorzo progit
meg hdd sentinel is jo ra ha igaz
CPU: Ryzen 3 2200G
Alaplap: Asus Prime X370-A
RAM: Corsair Vengeance LPX 32GB (4x8) DDR4 3000 MHz
Tápegység: FSP Hyper M 700w
A hőmérséklettel nincs gond, 45 fok fölé nem szokott menni semmi.
Ami pedig más játékokat illeti, nincs olyan sok, főleg Payday 2-vel meg CS:GO-val szoktam még játszani, utóbbi jól fut, a Payday 2 olyan 30-40 FPS-sel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!