Torchlight II Damage, bónusz damage és damage plusszpontok működése?
Most kezdtem el játszani a Torchlight II-vel és van valami ami nem tiszta.
Embermage-dzsel játszom, viszont nem tudom, hogy mire érdemes figyelni a felszereléseknél.
Pl.:
Melyik a jobb fegyver?
Wand :
179dmg/sec
Physical Dmg: 125-142
Poison dmg: 14-15
+25Physical dmg
+40% bonus Crit dmg
-8 to all armor/hit
vagy...
Staff:
149 dmg/sec
Physical dmg: 158-211
+13 Physical dmg
Az egyiknek a physical damage-e jóval jobb, viszont kevess cuccra ad plusszt/bónuszt.
Azért kérdezem mert nem tudom, hogy az Embermage-nek melyik számít.
A Physical Damage, vagy az akármelyik másik pl.: Elecrtic, fire, poison, ice? Vagy mind o.O
És hogyan? Tehát a physical dmg az csak akkor számít ha közelharc van, tehát nem spelleket nyomok, hanem ütöm a bottal, vagy a physical dmg az az amit sebzek az enemy-n?
Vagy ha elnyomok egy fire spellt akkor csak annyira fogja az sebezni amennyin a fire damage van?
Vagy hogy van ez?
Eddig 4 active spellem van. Két tűz, meg két electric. A botom az a kettő van amit fönt kérdeztem, hogy melyik a jobb.
Másképp megfogalmazva:
Physical dmg
Fire dmg
Poison dmg
Electric dmg
Ice dmg
Ezek a spellek sebzésére adnak plusszt, vagy az én össz-sebzésemre?
Ha vesszük az utóbbi fegyvert:
Ugye van +13 physical dmg-em rajta.
De ha elnyomok egy fire spellt akkor az mindegy, hogy milyen bot van a kezemben, és annak milyen tulajdonságai vannak?
Vagy az a +13 physical dmg bele fog számítani a spell sebzésébe?
Kicsit hosszú lett a kérdés, sajnos röviden nem tudom feltenni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!