GTA Onlineban ha megcsináltam a Cayo Perico Heistet, akkor ha újrakezdem mindent meg kell csinálni elölről?
Ezeken a helyeket is megnézted, amiket itt ír? Bár lehet, hogy még ezeken felül is vannak helyek.
Egyébként a lopakodásnál arra kell figyelni, hogy akit megölsz, az ne legyen egyik őr vagy kamera látómezejében sem. Akiket meg pirossal jelöl, azokkal különösen vigyázni, mert sokkal érzékenyebbek és ha a hátuk mögött ölsz meg valakit, vagy más szinten, azt is észreveszik. Gyakorold be a lopakodást, mert az a titka ennek a heistnek. Ha lebuksz, akkor öld meg magad, a Quik Restar-tal onnan kezded, amikor feljössz a csatornából, utána akkor van checkpoint, amikor elhagyod a compoundot. Meg türelmesnek kell lenni. Még az Elite Challenge-be is belefér, hogy várakozz egy kicsit, hogy pont jól sétáljanak az őrök.
#11 Köszi a linket, megnézem majd azokat a helyeket.
A lopakodást tudom már hogy kell, pont ez a gond hogy ennek ellenére is random bejelez a riasztó akkor is ha nem öltem meg senkit és senki sem látott meg, legutóbb kb. 500 méterre voltam az őröktől meg a kameráktól (már csak 3 őr volt, pont a compound üres sarkában futottam hogy elérjek a még megmaradt 3 közül az egyikhez, amikor bejelzett a riasztó teljesen véletlenszerűen). Csináltam korábban másik játékossal, ott is volt ugyanez hogy semmit se csináltunk mégis lebuktunk többször, ő is mondta hogy van ilyen glitch sajnos. Pedig hibátlanul toltam addig. :) De nem ölettem meg magam, hanem kirámoltam a cuccot és kiszaladtam, szerencsére az irodába nem jönnek utánad hiába van riadó.
Amúgy van a setupoknál egy glitch amivel nagyon gyorsan meg lehet csinálni a három disruption küldetést, most találtam:
Szerintem ha alapból nem is csinálnád meg őket, ezzel a trükkel érdemes lehet.
Nekem nem volt ilyen bug, bár én konzolon játszok, lehet ott nincs ilyen. Nem lehet, hogy túl hangosan szaladtál és azt hallották meg? Meg az sem jó, ha túl sok kamerát lősz ki.
Eleinte én is mindig megcsináltam a könnyítéseket. Erről a bugról nem hallottam, de köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!