Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA Onlineban ha megcsináltam...

GTA Onlineban ha megcsináltam a Cayo Perico Heistet, akkor ha újrakezdem mindent meg kell csinálni elölről?

Figyelt kérdés
Tehát az ilyeneket is mint az elején a sziget kiismerése meg a betörési pontok felkutatása stb? Vagy ilyenkor már elég összeszedni a széf kódot, fegyvereket meg ezeket és utána mehet is egyből?

2020. dec. 28. 21:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ezeken a helyeket is megnézted, amiket itt ír? Bár lehet, hogy még ezeken felül is vannak helyek.

Egyébként a lopakodásnál arra kell figyelni, hogy akit megölsz, az ne legyen egyik őr vagy kamera látómezejében sem. Akiket meg pirossal jelöl, azokkal különösen vigyázni, mert sokkal érzékenyebbek és ha a hátuk mögött ölsz meg valakit, vagy más szinten, azt is észreveszik. Gyakorold be a lopakodást, mert az a titka ennek a heistnek. Ha lebuksz, akkor öld meg magad, a Quik Restar-tal onnan kezded, amikor feljössz a csatornából, utána akkor van checkpoint, amikor elhagyod a compoundot. Meg türelmesnek kell lenni. Még az Elite Challenge-be is belefér, hogy várakozz egy kicsit, hogy pont jól sétáljanak az őrök.

2020. dec. 29. 22:45
 12/21 A kérdező kommentje:

#11 Köszi a linket, megnézem majd azokat a helyeket.

A lopakodást tudom már hogy kell, pont ez a gond hogy ennek ellenére is random bejelez a riasztó akkor is ha nem öltem meg senkit és senki sem látott meg, legutóbb kb. 500 méterre voltam az őröktől meg a kameráktól (már csak 3 őr volt, pont a compound üres sarkában futottam hogy elérjek a még megmaradt 3 közül az egyikhez, amikor bejelzett a riasztó teljesen véletlenszerűen). Csináltam korábban másik játékossal, ott is volt ugyanez hogy semmit se csináltunk mégis lebuktunk többször, ő is mondta hogy van ilyen glitch sajnos. Pedig hibátlanul toltam addig. :) De nem ölettem meg magam, hanem kirámoltam a cuccot és kiszaladtam, szerencsére az irodába nem jönnek utánad hiába van riadó.

Amúgy van a setupoknál egy glitch amivel nagyon gyorsan meg lehet csinálni a három disruption küldetést, most találtam:

[link]

Szerintem ha alapból nem is csinálnád meg őket, ezzel a trükkel érdemes lehet.

2020. dec. 29. 22:59
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt ilyen bug, bár én konzolon játszok, lehet ott nincs ilyen. Nem lehet, hogy túl hangosan szaladtál és azt hallották meg? Meg az sem jó, ha túl sok kamerát lősz ki.

Eleinte én is mindig megcsináltam a könnyítéseket. Erről a bugról nem hallottam, de köszi.

2020. dec. 29. 23:07
 14/21 A kérdező kommentje:
#13 Nincs mit! Kamerát egyet se lőttünk ki, kikerüljük őket mindig. A szaladásról nem tudok mit mondani, akár az is lehet, de nem tudom mennyire lehet lebukni ha olyan helyen kocog az ember ahol 200 méterre nincs senki. De simán lehet az, majd kipróbálom legközelebb.
2020. dec. 29. 23:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Igen, olyan távolra azért nem kéne elhallatszania. :D Még esetleg El Rubio helikoptere zavarhat be, mert ő mindenképp utánad jön (bár elvileg azt is fel lehet robbantani), de azt ugye jelzi a térkép.
2020. dec. 29. 23:21
 16/21 A kérdező kommentje:
A helikopter sose volt gond, addigra már a tengeren vagyunk, én még nem is láttam a helikoptert "élőben" mert csak a térképen jelenik meg de mindig nagyon messze vagyunk már mikor feltűnik. :D
2020. dec. 29. 23:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja, akkor nem mész le a Maind Dock-ig? Szerintem megéri, bár ha tényleg bugos a lopakodás, akkor inkább hanyagold, mert ugye, ha lőnek, fogyik a táskából a szajré.
2020. dec. 29. 23:30
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem, a fő szajréra megyek rá plusz ami az irodában van csak, illetve ha ketten vagyunk akkor a kártyákkal kinyitjuk ami zárt helyiség a compoundon belül van és az aranyat, pénzt visszük ki, így se tudjuk azt se az egészet mert nincs elég hely a táskában. A compoundon kívül csak a minél gyorsabb meglépés a cél, a scopingot leszámítva nem is jártam a dokkban meg ezeken a helyeken. :D
2020. dec. 29. 23:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Pedig mondom, érdemes plusz párszáz k, ha meg az elite is összejön (amihez kell a fullos táska), akkor még plusz egy százas.
2020. dec. 29. 23:38
 20/21 A kérdező kommentje:
De a fullos táska így is megvan, mondom az arany egy része így is ott marad mert több van a compoundban mint amit ketten el tudunk vinni. Meg hiába az elite, ha ugyanannyit elszórunk mire leérünk a sziget másik felén a dokkig (ha leérünk, esélyesebb hogy meghalnánk).
2020. dec. 29. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!