Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tudják a twitchet...

Miért nem tudják a twitchet megcsinálni úgy, hogy azt mobilon is lehessen rendesen használni?

Figyelt kérdés

A youtube elfut a kaputelefonon is és legrosszabb esetben leteszi az ember 240p-re és akkor fut, max nagyon pixeles, de legalább ott van az esély arra, hogy az ember lássa azt, amit streamelnek.

Ezzel szemben a twitchen sem chrome-on keresztül sen az alkalmazással nem tudom nézni, mert csak tölt... Visszanézni konkrétan nem is enged, mert amint rámegyek egy má streamelt videóra, lefagy az alkalmazás.

A telefonommal semmi baj. Youtubeon videókat és streameket is gond nélkül tudok nézni 720p-ben mondjuk.

Normálisan fut minden rajta.

Korábban egy youtubera áttöltött twitch streamben is hallottam, hogy a twitchet nem telefonokra fejelsztették és ő (a streamer) is tudja, hogy sokan nem tudják emiatt nézni.

Komolyan ott a tartunk 2020-ban, hogy nem lehet ezt megcsinálni és inkább ne tudja nézni az ember?

Ne haragudjatok, de arra nem vagyok kíváncsi, hogy akkor miért nem nézed gépen vagy nehogy már ez legyen a legnagyobb bajom stb... Nem, nem ez a legnagyobb bajom, de zavaró, ha valami érdekel és nem tudom nézni, az ágyban fekve pedig nem fogom bekapcsolni csak emiatt a gépet este. Főleg, hogy azáltal az áram is megy. Nem gondolnám, hogy ebben az esetben nekem kellene alkalmazkodnom. Ha jól meg lenne csinálva az alkalmazás, akkor talán fel tudna érni a youtube nézettségéhez, gamingben legalábbis. De így?!

2020. nov. 21. 18:23
 1/1 Pifko válasza:
Mert Balfasz ok!!
2020. nov. 29. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!