Csak én tapasztaltam, hogy a WoW-osok nagyon bunkók? Kezdő vagyok a játékban és kiröhögnek meg beszólnak.
Gondolom tört szerver, és abból is magyar... már csak a PvP felszerelésből kiindúlva, mivel ugyan az most is szerezhető SL-ben, de már nincs igazi differencia a PvE és PvP gear között.
Visszatérve a fő gondja, vannak ilyen emberek, nem kell velük foglalkozni, az viszont sajnos érezhető, hogy a magyarok között sokkal több van, Ragnán pl hun csatin fenn se vagyok, de néha még a general chatet is spammelik, meg ömlesztik a hülyeségeket, ahogy a raid channeleken szintúgy...
Minek általánosítani, csak mert egyetlen ember beszólt?
Minek felvenni, ha beszól? Szar a geared és kész, azért jöttél, hogy jobb legyen.
Egyébként ajánlom neked az érzést, amikor már sokadik BG-t bukod (és nem azért mert szar vagy, hanem a fele csapat geareletlen kezdő, kénytelen vagy hátrányból játszani, megteszel mindent és mégis kikapsz), és végre behív BG-re és végignézed a társakat és megint csak zöld semmirevaló gearben van több mint a csapat fele.
Megnézem
És a PvP geart hogy érdemes összeszedni? Van annyi honor, amiből tudnék venni egy sisakot vagy vállast vagy ilyesmit. Megvegyem először valamelyik olcsóbb páncélt vagy gyűjtsek tovább egy kétkezes kardra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!