Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire jó a star wars...

Mennyire jó a star wars squadrons?

Figyelt kérdés

Vásárlás elött állok de még így hogy akciós is, meg kell gondolnom hogy kiadok e ennyit játékra.

Az alábbi szempontok segítenének dönteni:

-Mennyi idő kijátszani?

tehát sztori vagy mmorpg.

-Egy 1-10 skálán ahol 10 a legnehezebb mennyire tartod nehéznek a játékot?

Nekem a: star.wars.jedi.fallen.order 5-ös erősségű volt 8-ig játszható.

Melyiket éri megvenni? dvd vagy online: az ár nem számít.

Mennyire ajánlanád ezt a játéko 1-10-ig.

Nálam a star.wars.jedi.fallen.order 9-es.

Lényegében 2 játék tetszett 10 év alatt. az egyikkel napi 12 órát játszom, és nem tudom lerakni, hasonló a squadrons-hoz de egész más a másik a fallen order 8,9 óra játékidőm van benne.

Válaszokat előre is köszönöm, nincs rossz válasz, csak vélemény.

#játék #Star Wars #star.wars.jedi.fallen.order #pc, ps4, xbox,
2020. dec. 24. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják VR-ban kiváló. Vr nélkül viszont nem ajánlott, mert dögunalom.
2020. dec. 24. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:

Mivel rendkívüli akció keretében 80%-al olcsóbb volt tegnap hajnali 1:00-2:00 között így megvettem. A saját kérdéseimre válaszolva: játékidő hosszú.

Sztori és mmorpg egyszerre,

8-as erősségű az első pár óra. A dvd extrát nem tartalmazott volna. Lényegében sokat kérnek a játékért, de aki szereti az ilyet annak megérheti megvenni.

Nem fog a kedvenceim közé tartozni de ha 2,5 hónapig játszom vele akkor megérte megvenni.

2020. dec. 26. 16:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Még sem jó. Eddig végig ugyan az van egy hajóban ülsz és lösz egy másik hajót.
2020. dec. 28. 00:51
 4/4 nyugigumi válasza:
Nekem nagyon bejött a játék. Ma a story nem hosszú ellenben pörgős és végigvisz minden olyan fontos játékbeli szitun és kiegészítőn ami fontos lesz majd a multiplayerbe. Tehát story 8/10. Maga a multiplayer nagyon fasza. Pörgős vagy hogy nagyon szoros egy-egy meccs. Grindolni sokat kell mivel semmiféle vásáolható cucc nincs a játékban ezért ki kell farmolni az összes fegyvert,kiegészítőt. A negatívuma az, hogy néha irreális szintű játékosokkal dob össze ( pl. te vagy 13 szintű az ellenfélben pedig 230). Nekem maga a multi 10/10.
2021. jan. 4. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!