Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ilyenkor mi történik/tud...

Ilyenkor mi történik/tud történni?

Figyelt kérdés

Oké, szóval elég nevetséges kérdés de érdekel és nem értek hozzá. Logikusnak tűnik de azért jobb ha rákérdek, minthogy hülyeségrt csináljak.

Az van hogy megvettem x évvel ezelőtt egy gamet konzolra (rendesen lemezen) amit végig is vittem, megvannak a mentéseim,stb. viszont hiányoznak a DLCk amiket viszont szívesen jàtszanék, de külön-külön drágának tartottam eddig szóval folyton húztam a megvételüket, mert mindig akadt valami fontosabb amire kellett a pénz.

Na de most látom hogy Storeba van olyan akció hogy a játék azon kiadását amin rajta vannak alapból a DLCk (+ugye az egész alap game) sz@rért-hugyért árulják mert most rohadt nagy rá az akció.

Az lenne a kérdésem hogy mi van akkor hogyha én megveszem az egészet újra (ezúttal letöltöm) , de ugye az alapsztorit rég kijátszottam. Folytatható ott a gamet, ahol abbahagytam ugyanazzal a karakterrel meg cuccokkal? Nem akarom az egészet újra kezdeni, de sokkal takarékosabb így és végre be tudnâm fejezni.

2020. dec. 21. 02:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A mentések valszeg megmaradnak.
2020. dec. 21. 04:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A mentések áthelyezésével igen :)

Jó játékot :)

2020. dec. 22. 00:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Kosziii
2020. dec. 22. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!