Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A hitman játékok mennyire...

A hitman játékok mennyire kötődnek egymáshoz?

Figyelt kérdés
Sztori szempontjából mennyire kötődnek egymáshos a hitman játékok? Simán el lehet kezdeni a 4. Blood Money részt úgy hogy az első 3-at nem játszottam még ki sose? Nyílván gondolom az elején van tutorial map ahol bevezet a játék hogy kicsoda vagyok mi a helyzet a sztoriban stb ugye? Szóval nem olyan mint egy sztoris walking dead játék?
2020. dec. 17. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy gyenge kerettörténet, de nem vesztesz vele semmit ha nem mész sorba.
2020. dec. 18. 03:54
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Hitman:D

A Remastered szarrágás egyik alapító tagja.

Már a harmadik rész is egy copy volt.

Amúgy jól írja az első.

2020. dec. 18. 13:08
 3/8 A kérdező kommentje:
saját magát nem lehet copyzni, ha én csinálok valamit és később csinálok egy ugyanolyat az nem copy, mert a sajátom, ha más csinálja na az a copy, nem érdekes az sem ha másik készítőcsapat rakta össze, ugyanaz a széria/karakter, minden
2020. dec. 18. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, látom magasan képzett vagy te is.
2020. dec. 18. 14:48
 5/8 A kérdező kommentje:
de most miért? nem jól mondtam? :D
2020. dec. 18. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
8%

Az a lényeg, hogy kiadták megint, kicsit jobb grafikával meg tettei bele vagy 2-3 új küldetést.

Ez kopi, mert lemásoltak mindent.

Küldetéseket, karaktereket stb.

2020. dec. 18. 15:04
 7/8 A kérdező kommentje:
jah értem már hogy hogy érted, tehát hogy teljesen ugyanaz semmi újdonság csak mégegyszer lehúzzák róla a bőrt ugye? így egyébként teljesen jogos amit mondasz
2020. dec. 18. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A játéknak ez a műfaja, adottak az alapvető játékelemei, erről szól az egész sorozat, ezt kell várnod tőle. Erre itt a másik magasan képzett 0%-os akarja megmagyarázni felháborodottan, hogy a játék mindig ugyanaz, és hogy merik egynél többször megcsinálni. Duh

Gondolom ugyanilyen aggasztó, hogy a Need for Speed-ban csak versenyezni lehet (mind az 500 részben), a CoD-ban meg belső nézetből háborúsat játszani (mind a 600 részben). A legrosszabb a Fifa, abban meg csak labdát lehet passzolgatni jobbra-balra (mind a 700 részben).

2020. dec. 18. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!