Mi olyan jó a wowban hogy több ezren játszák és még szánalmas is?

és akkor kérdezhetem:mi olyan jó pl a cod-ban, a gta-ban, az autóversenyzős játékokban? unaloműzésképpen játszunk és kész. nekem is van 80-as karim (csak 1), nemsokára megyek instázni, mert meleg van, itthon fekszek, nincs mit tenni, akár egésznap eljátszok. az persze tényleg gáz, ha valaki azért nem megy a barátaival valahova, vagy sulira se tanul, mert játszik (nem csak wowra gondolok). ha különbséget tud tenni a virtuális és a valós élet között, akkor had játszon mindenki azzal, amivel szeretne.
amúgy nem több ezren, hanem több millióan játszanak a wowwal:D (11 m. csak eredetin)

most az a baj, hogy valaki ezzel játszik?
biztos jó és izgalmas életed lehet ha ilyeneken gondolkozol és ezen kiakadsz...

ja üzenem akik írták, "hogy kipróbáltam, meg láttam a haveromat ahogyan játszik, de nem fogott meg"
Hogy ez elsőre nem fog meg, hanem ahogyan elkezdesz játszani, úgy van felépítve a játék, hogy nehéz abba hagyni, mert új küldi, szintlépés, új varázslatok, új ruhák stb..
Addig ne beszélj, amig nem játszottál vele rendesen, és nem vitted fel legalább 10. szintig..;)
a 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!