Mi olyan jó a wowban hogy több ezren játszák és még szánalmas is?

Nekem is van egy 73-as karim:D:D
De csak ez volt a lényeg a "70"
Mindig is felakartam vinni egyet a maxra..(időközben ez 80-an lett, de arra már nincs erőm:D)
De az, hogy valaki a hatodik karijába kezd, abba tényleg nem tudom mi a jó, azzal tölteni az időt és szenvedni vele...
Ja és körülbelül 1 év alatt vittem fel, szóval nem vagyok kocka. Az igazi kockáknak egy hónap! alatt megvan..
17/L (fél éve lett 70-es)
valószinűleg azért játszák több millióan mert nagyon jó játék.
jó karakterek vannak benne. jó benne a pvp, pve.
én pl leginkább azért játszottam mert tetszett a pvp meg az aréna és bg-k és nagyon jól ment. ezen kivül az is tetszett amikor kb 40 emberrel kellett menni ilyen instákba leverni a dögöket és akkor dobtak epix. vagy amikor kinti dögöket kellett ölni és előbb megérkeztünk mint a másik oldal akkor nagy pvp-k voltak, vagy betámadtak miközbe öltük a dögöt és akkor azt is ölni kellet meg a másik oldal embereit is.
hát lényegében ennyi kb.
Én személy szerint nem tudom, mert csak 1-2-szer láttam játszani haveromat. Engem pl. nem fogott meg. Én a COD-dal játszottam marha sokat, az ok egyszerű volt: az egyik legjobb akartam lenni. Amikor a koliban és a suliban már mindenkit akkor vertünk szét, amikor akartunk már nem játszottam annyit. Manapság már nagyon ritkán játszom.
Egyébként a wownak az lehet a titka, hogy a virtuális világban sokkal többre viheted, mint az igaziban(?) talán. Vagy nem tudom.

a wow speciel engem sem fogott meg, de van 1-2 hasonló játék, ugyanebben a műfajban. azokat szeretem. én ebben valahogy több kihívást látok, mint pl valami autóversenyzős izében..
Akik meg szinte nonstop játsszák.. hát tegyék, ha épp nincs fontosabb dolgom, én is tudok napi 23 órát játszani, de arra azért mindenképp szakítok időt, hogy rendben tartsam a lakást és tisztálkodjak. akinek ez sem megy, na az már gáz...
19L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!