Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondana valaki játékötletet,...

Mondana valaki játékötletet, amit megcsinálhatnék?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy 2D játékot készíteni, de ötletem az nincs, hogy milyen játék legyen, miről szóljon, stb.

2020. dec. 14. 09:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#6 Jó ötlet. Kár, hogy azt megvalósítani nem tudom, mert így leírva multiplayernek hangzik. Multiplayerből jelenleg amit meg tudok oldani, az max 2 játékos, és az egyik a host, a másik meg a hosttól kapott kóddal lép be.
2020. dec. 14. 14:13
 12/18 A kérdező kommentje:
#4 mi lenne a cél a játékban? ez így önmagában nem elég, amit leírtál.
2020. dec. 14. 14:19
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

PvP, mi más?

Klasszikus Mortal Kombat 1 stílusban képzelem el, azzal a csavarral, hogy nem a talajon állnak a karakterek, hanem egy ereszcsatornán függeszkednek.

2020. dec. 14. 14:27
 14/18 anonim ***** válasza:

6.dik vagyok, nem multiplayer. Van egy szoba, a játéktér. Előre felállított hadseregek ellen a játékosnak fel kell tudnia lépnie. Valósidejű, nagy terep várakkal, ostromolni és védeni való egyaránt. A gép előre beprogramozott lépéseket tesz, akár a Red Alert 1-2 ai.ini fájljaiban található egységképzés, tankgyártás (mittomén: 1 gyalogos + 2 lovascsapat = 1 Nagy sereg stb.). Időigényes, de sokat tanulhatsz és fejlődhetsz, akár jövedelmezővé is válhat. Mobilra ugyanúgy lehet RTS-t csinálni, lásd RedSun, AoW3:GC.

Nem nehéz egyébként, én is csináltam, csak nem leegyszerűsített modelekkel és felülnézetben, hanem egy izometrikus hidegháborús háborús stratègiát a francia ès olasz csapatok között (:D) mert miért ne?

2020. dec. 14. 22:58
 15/18 anonim ***** válasza:
13, 4, Na ugye, így érthetőbb :)
2020. dec. 14. 22:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Roguelite action side scroller
2020. dec. 15. 00:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Még nevet is tudok: ues - until everyone sink vagy amens - amíg mindenki el nem süllyed

Verekedni amíg süllyed a hajó (mondjuk a Titanic). A játékos(ok) [amelyik tetszik] verekednek a hajón. Aki legfeljebb jut és nem rantjak vissza/ütik le onnan az nyer. Aki vízbe ér az kiesik ha megfullad. (Nem sokáig, mondjuk 3 másodpercig tud úszni)

2020. dec. 20. 23:33
 18/18 anonim ***** válasza:
50%

Disznóvágás szimulátor

Autókupec+uzsorás tycoon

Kóter sims

Recska idle clicker

2020. dec. 21. 00:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!