Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Új nemek a szerepjátékokban?

Új nemek a szerepjátékokban?

Figyelt kérdés
Klasszikusan egy karakter megalkotásánál el lehet dönteni, hogy férfiként vagy nőként vegyünk részt a történetben. Az elmúlt években viszont megjelentek az egyéb genderek, amiknek valószínűleg meg kell majd jelenniük, ha a kiadók szeretnék továbbra is megtartani a fizető játékosokat. Szerintetek ez milyen feladatot fog róni a játékfejlesztőkre? Még több párbeszéd-opció, még több küldetés kerül a történetekbe, hogy mindenki megtalálja a neki szimpatikus verziót?
2020. dec. 12. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Normálisok tesznek rá magasról, nem az az 1-2 % számít akik ez alapján vennék vagy nem vennék a játékot.
2020. dec. 12. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Küldetés miért kerülne be több? Én még nem láttam olyan szerepjátékot ahol külön küldik voltak a nemeknek. Több párbeszéd verziót kéne felvenni, az igaz, de szerintem ez max egy plusz opció, az alap női, férfi és még egy semmilyen. Nem hiszem hogy lenne fejlesztő aki minden bugyuta nemet lekezelne. Párbeszéd opció megint nem hiszem hogy lenne, kivéve ha direkt írnak egy jelenetet ahol ki lehet jelenteni hogy "transz vagyok" vagy "egyik sem vagyok", de őszintén, nem tudom hogy lehetne ezt természetesen belevezetni egy történetbe.
2020. dec. 12. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Egyesnek igaza van. Akiknek nincs valami hiányossága a két füle között, magasról tesz rá, hogy csak nő és férfi van egy játékban (mint a való életben is).
2020. dec. 12. 23:34
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Ez az lmbtq bolondéria tiszta vicc, remélem nem fog elterjedni.
2020. dec. 13. 08:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4: voltál te már az interneten? Régen elterjedt.
2020. dec. 13. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:
20%
5 igen. Ez q cdpr se a régi már ha ilyen dolgokat tesz a játékaiba.
2020. dec. 13. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6: szerintem egy cyberpunk világba pont beleillik. Ha már mindenkinek mesterséges részei vannak.
2020. dec. 13. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"Egyéb genderek" rosszul vagyok ettől. Mióta az evolúció által elvált egymástól a két nem, azóta ez így megy.

Hiába vannak transzvesztiták pl. ők akkor is férfiak maradnak, ha tetszik, ha nem. Nevezheti magát akárhogy.

2020. dec. 20. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A férfi és a női nemen kívül milyen nemet tudsz még biológiailag elképzelni? Az egyik megtermékenyít, a másik megtermékenyül. Nincsenek köztes állapotok.
2020. dec. 20. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!