Ti hányas simset játszodjátok, sims2, sims3, sims4, és hány gyereketek van, milyen neműek és mi a foglalkozása a simetek/simeiteknek?
Sziasztok, légyszi ne írjatok személyes üzeneteket, amint elolvastátok a kérdést, hogy akarok e barátkozni, mert nem fogok válaszolni.
Sims 2ben nem tetszett, hogy, ha elköltözött valaki, akkor nem öregedett és akkor elköltöztem a gyerekkel, az anyuka ott marad és az anyuka maradt fiatal még csak a felnőttkor elején a gyerek meg az időskor végén járt... Annyira irreális volt... Meg hogy nem mehettem át háztartásba a simemmel.
Illetve ez a vasszigor ami a gyerekekkel van; ha nincs meg az a kiegészítőd amivel autót lehet venni, hogy bevidd a gyereket a suliba, ha a gyerek lekési a sulibuszt sehogy sem tudott iskolába menni akkor délután jött is érte a gyámhatóság... Meg minden apróságért jött a gyámhatóság. Úgyhogy csalókódok nélkül egy csoda volt, ha a gyereked tini lett.
Úgyhogy sims 3-zok (sims 4-et nem ismerem, de eddig amiket hallottam róla nem buzdított rá, hogy szaladjak a boltba megvenni).
Most egy családdal játszok majd újra , van 3 lányuk - kettő tini egy gyerek, egy új gyereket most szült aki asszem fiú (régen játszottam velük, úgyhogy nem emlékszem a nemére) és a nő terhes éppen.
Anyuka-apuka munkanélküliek. Apuka otthon kertészkedik és horgászik, az eladott zöldség-gyümölcs-halakból bejövő pénzből tartja fenn a csaláfot, anyuka meg takarít otthon és gyereket nevel.
Emellett van 1 lovuk és 1 kutyájuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!