Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps4 hibaüzenet,mi lehet ez?

Róbert dávid kérdése:

Ps4 hibaüzenet,mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Tehát megvan jópár játék nekem és azt írja mikor leszeretném tölteni hogy vegyem meg,pedig már megvettem régebben.És jópár játékot nem mutat a library ben,probáltam már hogy options rejtett mappa játékok de ugyse semmi.légyszives segitsetek

2020. dec. 12. 09:31
 1/4 A kérdező kommentje:
segitsetek légyszi
2020. dec. 12. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Licensz visszaállítást próbáld meg.

[link]

2020. dec. 13. 12:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Mar probaltam ugyse ment de kosz a segitseget
2020. dec. 13. 16:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs mit! Én akkor jártam így, amikor a gyerekre bíztam a PS+ aktiválását, mikor az lejárt. Addig az én accomon volt, ő pedig rátette a sajátjára, ugyanazon a gépen. Onnantól az én letöltött játékaim lakat alatt voltak, meg kellett volna venni újra. (Ügyfélszolgálat nem tudott segíteni - kicsit mókás -, mert nem digitálisan vett, hanem voucher kóddal aktiváltuk az előfizetést. Ha online veszem a store-ban, akkor is csak a pénzt adták volna vissza és újra rátehettem volna a saját accomra a pluszt. Ez megoldotta volna a gondot, de ez már mindegy.) Esetleg, ha a könyvtárból is törlöd a játékot, nem csak a gépről, az is okozhat ilyet, bár ezt nem tudom biztosra.
2020. dec. 13. 18:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!