Melyik jobb játék, a League of Legends, vagy a Dota 2?
Szerintem az egy pack volt, amit egyszer tudsz kinyitni. De, ha a raktárban nincs oda írva, hogy lejár akkor örökös. Event cuccokat leszámítva régen nem tűnt el/járt le semmi.
Mutolni meg úgy kell, hogy a bal felső sarokban megnyitod a játékos menüt (nem jut eszembe a neve, talán scoreboard) és a vagy jobb klikk mute vagy van a nevük mellett kis mikrofon ikon. (Már nem tudom pontosan.)
Couriert azt még mindig fogalmam sincs hogy kell használni (de ne írjátok azt, majd rájövök). Wardokat tudok rakni, Aghanim Scpetert már rájöttem, hogy Secret Shop az a 2 db a tornyok mellett és ott lehet venni XD
Egyébként annyi férfi karakter van, meg melee, azok annyira nem érdekelnek, LoL-ban sem voltam jó a melee karikkal soha igazán. A nevek is elég bonyik, hogy ennyit megjegyezni, így 1 hét után max 10-15-öt jegyeztem meg. :D Azt már vágom hogy a Zeus a Karthus ultis, Enchantressről meg a LoL új kentaur női kariját koppintották majdnem egy az egyben :DD
Hát ebbe nehéz lesz beleszokni, de amúgy tényleg élvezem. A mute az hatalmas segítség volt, hogy nem duruzsolnak a fülembe, köszi mégegyszer. Meg a Scoreboard is, eddig nem tűnt fel, hogy az ott van, tabot próbáltam nyomogatni hogy megnyissa a neveket, meg kinek milyen KDA-ja van. :DD Bár napi pár meccsnél többet nem is tudok rászánni, de tetszik maga a játék. *-*
Courier-re vannak gyors gombok vagy a jobb alsó sarokban van (vagy volt) a kihozás ikonja. De ha rákattintasz, annak is vannak kezességei.
Ha már lesz benne 200 órád tudni fogod a neveket. Én régen az összes nevét tudtam buildekkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!