Melyik jobb játék, a League of Legends, vagy a Dota 2?
Én még régen Dotáztam, mellette LoL-oztan is. Nekem a Dota 2 mindig jobban tetszett.
Még a Reborn előtt kezdtem játszani, az volt az igazi Dota 2. Pár éve visszanéztem, de már nem kötött le (lehet ez az én hibám, elég ritkán játszok mostanság). Kb 1000 órám vana Dota 2-ben, LoL-ban msx 100 lehet.
De, hogy most melyik jobb (persze ez szubjektív) nem tudom megmondani, de pár érvet tudok mondani, hogy régen miért szerettem jobban. Először is a hangulata sokkal jobban bejött, a térkép is jobb, lehet fákat kivágni, elpusztítani (sőt még képességek is kötődnek a fákhoz), ösvényeket nyitni, a tárgyakat ki lehet dobni, van futár, sokkal egyedibb karakterei vannak (ezt főleg a képességekre értem, nem a lol sémát követik, hogy 1 passzív és 4 aktív spell), egyedibb tárgyak a boltban.
Persze a LoL-nak is meg van a szépsége a maga leegyszerűsített játékmenetével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!