Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most milyen trendek,gyüjtős...

Most milyen trendek,gyüjtős cuccok vannak az gyerekek között? (Pl: Pokemon, Yu-Gi-Oh, Beyblade,Bakugan)

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Én még ezekben a trendekben voltam benne kicsiként.

- (Harry Potter, matricásalbum, matrica gyűjtés...mondjuk ez talán kakukk tojás a listán-még általános talán 1-3.között...)

- Pokemon-->Tazo,

- Yu-Gi-Oh-->kártyák,

- Beyblade-->pörgettyűk

- Még tudom,hogy utána ment ez a Bakugan, szétnyilós golyó lények. De már ennek a frissítésemnek is vagy 10 éve...

Ezek után még volt valami trend? volt valami amit ha egy 4-8.osnak mondassz, akkor tudja, hogy az micsoda?

Ami pedig leginkább érdekel, hogy jelenleg aktuálisan van valamilyen ilyesmi játék trend?

Vagy már minden elnyomott a Fortnite, és PUBG, és csak videójáték trendek vannak?

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 5. 11:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Itt Magyarországon tudtommal nincs semmi új. Van egy új bakugan anime, ezért újra elkezdték a bakuganokat árulni, de ennyi. Japánban szinte minden évben van egy új gyűjtögetős kártyajáték
2020. dec. 5. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy már minden elnyomott a Fortnite, és PUBG, és csak videójáték trendek vannak?"

Mondhatni.

Ezeket kiváltják a játékon belüli különböző gyűjthető kinézetek.

2020. dec. 5. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Among Us
2020. dec. 5. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a gyüjtögetős dolgok már nagyon kimentek a divatból manapság, chipsekben nem is tudom pl mikor volt utoljara v mi.
2020. dec. 5. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jelenlegi ismereteim szerint nincs ilyen gyűjthető dolog, a Bakugan után be indult a focis kártya és azt gyűjtöttük, de az égbe fel lövelt árak miatt az is el múlt és en azóta nem is ismerek ilyen gyűjthető szórakoztató játékot,trendet..17/F
2021. febr. 6. 14:28
 6/6 anonim válasza:
100%
Még volt a fidget spinner nem is olyan rég, de már annak is 4 éve jó ég!
2021. máj. 13. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!