Imádtam a nfs most wantedet, (az elsőt) azóta nem is nagyon játtszottam mert munka meg gyerekek stb... Esetleg valami jó autós játék amit érdemeskipróbálni?
Valamelyik nfs rész vagy valamelyik forza rész vagy valamelyik autós játék ami tényleg nem túl nehéz és jó?
Régen játszottam már most lenne egy kis időm rá de azt olvastam pl ez a nfs pay back is már nem lett olyan jó.
Az sem baj ha picit régebbi az a lényeg hogy tényleg élvezhető legyen,mert akkor azt megvenném vagy rendelném valahol.
beamNG.drive
a need for speed heat-ban csalódtam...
Az NFS a Pro Street óta egy fos. A régi Most Wanted, meg a Carbon azok amik jól sikerültek meg annak elődjei amik én szerintem élvezhetőek voltak, főleg az Underground részeire gondolok.
A Pro Street nálam nagy csalódás volt, nem volt rossz az sem, de szerintem a régi feelingjét akkor vesztette el az nfs, nálam legalább is. A Shift, Nitro részek szerintem gagyik voltak. Nem a grafikára gondolok hanem magára az egész játékmenetre.
A The Run rész az nekem tetszett, igaz hogy a Most Wanted nálam a favorit azt a szintet még a Run sem haladta meg élményben. Nekem az volt a problémám hogy a fejlesztők leginkább a grafikára mentek rá, az tényleg jó volt de nekem fontos maga a játékélmény és ezt hiányoltam mindegyikből.
Amik utána jöttek ki, azok közül egyedül Edge résszel játszottam egyik haveromnál. Attól sem voltam úgy elájulva.
Az Nfs World régebbi ugyan de nekem az még tetszett. Leginkább a Most Wanted és a Carbon helyszínei vannak benne és az is tetszett hogy az csak online játék más valós játékosokkal. Ez nekem egy külön NFS élmény én ezt teljesen külön kategóriába tettem magamnak, az tetszett azt nem hasonlítgatom egyikkel sem, nálam az olyan mint ha egy teljesen másik játékkal játszottam volna.
A Most Wanted 2012-es változata az szerintem csak egy erőltetés, az közelébe sincs a régi változattal. Oké hogy grafikailag ott van nekem az tetszett benne egyedül. de a játékélmény picit sem olyan mint az első változat. Én arról is csak annyit mondok hogy az is csak azért Most Wanted mert nem jutott más cím az eszükbe, semmi más.
Hot Pursuitból nekem csak a 2002-es tetszett ami azthiszem talán a második része, nem tudom fogalmam sincs.
A Forza játékok is jók, nekem bejönnek.
Collin Mcrae rally is jó, Gran turismo nálam mindent vitt az nfs után másik kedvencem.
The Long Drive. Ez a játék még nincs készen de magyarfejlesztésű, régi szoci autók vannak benne. Teljesen szabadon mozoghatsz a pályán, felfedezheted a világot, mész az autóval, szereled, tankolod, üzemanyagot keresel, cuccokat pakolsz bele. Ez ilyen kis hülyéskedős, unaloműzős játék, de nagyon hangulatos. Egyszerű játék, és pont ez az ami jó benne. Vannak benne kissé "beteg" dolgok a magyar nyelvű rádiójuk ami a játékban van az valami kegyetlen :D Ha humorra vágysz akkor abba a játékba tuti megtalálod. leszögezem azt még folyamatosan fejlesztik mostanában jött ki egy új patch hozzá, én még nem próbáltam. De állat egy játék én ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!