Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » XBOX ONE-ra milyen játékokat...

XBOX ONE-ra milyen játékokat vegyek 8 éves fiunak és 12 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Ha van ilyen koru gyereked, milyen játékokkal szeret játszani az XBOX-on?

2020. dec. 4. 20:18
 1/4 anonim válasza:
100%
Minecraft és Fortnite, amik nagyon mennek a 10 év körüli korosztályban, persze inkább fiúknál, de lányok is vannak azért bőven. És persze nem igazán a játék a lényeg, hanem hogy az osztálytársakkal, barátokkal tudnak együtt játszani. De sok ennél barátságosabb játék is van, pl. Fifa, Forza, Gang Beats, legós kalandozósok...
2020. dec. 4. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Forza Horizon sorozat pl.
2020. dec. 4. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Game Pass Ultimate-ot, aztán onnan a 200 játék közül válogattok, ha jól tudom be elhet álíltani szülői felügyeletet is, szóval nem kell attól se tartani hogy oylat tesznek fel ami nem nekik való.
2020. dec. 4. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

+1 a GamePass-ra (Ultimate sem kell, nem kell feltétlenül 8-12 évesen online nyomatni, bár nem sokkal olcsóbb). Abból kiderül, mi a kedvenc, aztán ha nem akarsz havidíjat fizetni, megveszed, ami kell, és használják.

Ami a szülői felügyeletet illeti: én azt tapasztaltam, hogy telepíteni bármit tud korlátozással is, csak elindítani nem tudja (GamePass kínálattal legalább is ez a helyzet) - aztán majd a szülő eldöntheti, hogy mehet-e a játék, vagy nem.

2020. dec. 7. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!