Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ismernek játékokat 12 éves...

Ismernek játékokat 12 éves korhatárral?

Figyelt kérdés
Nos, én szeretem a lövöldözős játékokat mint pl.: GTA, Call of Duty ... . De azomban ezek mind 16 éves korhatárúak és én csak 14 vagyok. Ha tudtok mondjatok már hasonló játékokat de csak 12 éves korhatárral. Mert egyik szülői értekezleten beszámoltak a szüleimnek az ilyen játékok "veszéjeiről" a korhatáron aluliaknak, és azóta nem játszhatok ezekkel a játékokkal.
2011. jan. 5. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze legegyszerűbb a játékokat okolni, mert a szülők képtelenek odafigyelni a gyerekre, és saját hanyagságukat másra hárítják... Ha értelmesen elmagyarázod ezt a szüleidnek és elgondolkodnak rajta, valamit kifejted, hogy te nem vagy egy pszihobata alkat és nem fogod egy baltával feldarabolni a tanárodat matek zh után (vagy mivan középiskolában) akkor megengedik. Ha nem engedik elkönyvelheted, hogy a te szüleid is hanyagok, és egyszerűbb nekik a játékokra fogni mindent.

Egyébként pedig Elasto Mania, Super Mario, worms reloaded, age of empires sorozat, stb

2011. jan. 5. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát igaz, tényleg vannak elmebetegek, de magyarázd el, hogy te értelmes vagy, és tudod, hogy ez csak 3D-s modell a számítógépen (vagy konzolon) ami nem létezik, ez csak egyfajta szórakozás, egyesek még így is vezetik a a stresszt, aztán meg 14 évesen szerintem már megértél arra, hogy CoD-oz, GTA-z, meg a korhatár csak egy irányzék, szóval azt nem kell olyan szigorúan venni.(Én például most 12 vagyok, és hagyják, hogy CoD-ozzak, GTA-zak, mert látják rajtam, hogy elég intelligens, értelmes vagyok, hogy 'ne dobjam fejbe a tanárt egy baltával'.) És megjegyzem, hogy a Need For Speed is volt 12 éves korhatárral, pedig az végképp nem durva játék.(Talán egy kicsit a Most Wanted, de az se volt valami nagy befolyással rám/nk.) Remélem segítettem! :)
2011. jan. 5. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!