Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek érdemes játszanom...

Szerintetek érdemes játszanom a GuildWars nevű játékkal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Unokatestvéremnek megvan a játék és nagyon megtetszett.Terveztem a megvételt,és amikor közöltem az uncsitesómmal azt mondta,hogy nem való nekem a játék.Ennek a játéknak mennyi a havidíja?És magyarul van a kiírás ha itthon veszem meg?Ő azt mondta angol vagy német,és én még kicsi vagyok ahhoz,hogy ott beszéljek emberekkel meg ilyenek.Igaz ez?
2010. aug. 11. 20:30
 1/6 Aelyon ***** válasza:

Először is: nincs havidíja a játéknak.

2x: Nincs magyar nyelv opció.

3x: Hány éves vagy ?

2010. aug. 11. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok,emelt szinten tanulom az angolt,azaz minden tanítási napon van 1 angolórám.De ő szerinte még nem vagyok érett ehhez.Lehet,hogy csak féltékeny,mert nem valami rózsás a kapcsolatunk.Ő most 15 éves.Az angol tudásom meg nem tudom mennyire erős ahhoz,hogy ott esetleg tudnék csetelni,meg mindent megértenék-e a szövegekből.De vannak ott magyarok is!
2010. aug. 12. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Elöbb neztem meg a GW tokján a korhatárt és a Guild Wars -on meg a kiegészitöjein a korhatár 12 szal játszhatod nyugodt szívvel :)

2011 -ben jön a Guild Wars 2

2010. aug. 13. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:

elözö vagyok.

Csapnivaló az angol tudásom de simán szót értek velük megaztán van pár magyar is :)

2010. aug. 13. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:

"emelt szinten tanulom az angolt,azaz minden tanítási napon van 1 angolórám." Ezen de jót nevettem. :D

Hát nem tudom, nekem annyira nem jött be a Guild Wars. De ez az én véleményem. Keress fel valami magyar rajongó klubbot, vagy társaságot és játszál velük. Én anno így csináltam és működött.

2010. aug. 13. 15:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:)

Hát,akkor talán megveszem.De kedves utolsó(vagy azelőtti?)

Miért nem kötött le úgy a játék?Erre Kíváncsi vagyok.

2010. aug. 14. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!