Lolban aki szerint rosszabbak a toxic playerek, mint a feederek, trollok és interek azoknak mi van szétcsúszva a fejébe?
Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 11:16
3/6 anonim válasza:
Szerintem a toxicot jobban elviselem. A chatem alapból ki van kapcsolva csak a pingeket látom. Engem a troll nem igazán érdekel, általában lobbyban kiderül a fas*kalap szándéka. Na de a feederek az már egy más téma. Az borzasztóan tud bosszantani, hogy még diamondban is vannak akkora dogshit playerek, hogy csak azon gondolkodom mi a lófa*zt keres ott.
4/6 anonim válasza:
Nos aki nem tudja a ragokat rendesen használni és képes azt leírni h "fejébe" annak méginkább szét lehet csúszva a fejébeN valami ;)
5/6 A kérdező kommentje:
Szóval érzékeny pontra tapintottam nálad, és ezért nyelvtan nácit játszol, hmm érdekes....
Az épphogy 4-es magyar érettségimbe belefér 1-2 helyesírási hiba. :)
2020. dec. 5. 21:15
6/6 anonim válasza:
Attól függ hogy mi a troll nálad.
Én például plat 4be Kaisa middel jutottam ki. Sokan azt mondták hogy troll vagyok, de mindig tudtam carrizni. Ezért szerintem az nem troll ha valaki tudja játszani a pickjét.
De ha valaki offmetát játszik rosszul, azt már mondhatjuk hogy troll?
De van az az eset is amikor látod hogy ez egy troll. Első jele:
lengyelül beszél
megkérdezi (tudok angolul direkt írom így) Can me mid?
Yuumit visz jgbe, vagy bosszúból kibannolja a champedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!