Ti is úgy látjátok, hogy a mai diszkók közönsége kevésbé van szétcsúszva, mint 2000 tájékán?
Figyelt kérdés
Pénteken voltam a Morrison's ligetben, és a közönség meglepően józanabbnak tűnt, mint a 2000 körüli e-klubos HAB partik közönsége. Ezek tök rendben buliztak, azok közül meg régen sokan nem tudták, hogy hol vannak (és szerintem nem csak a piától). A fiatalok lettek szolídabbak, vagy csak.a két hely imidzse (e-klub vs. Morri liget) teljesen más, és a szétcsúszott arcok máshol, de ugyanúgy megvannak?2012. okt. 22. 20:35
1/1 anonim válasza:
Ha megnézed, nem egy szekus van már, főleg a West Balkános balhé óta nagyon szigorú ellenőrzés van, full készen nem engednek be, nincs bent tömegnyomor és szerintem ki is dobják, aki nagyon csattkészen balhézik. Elég ezeknek egy ellenőrzés, ha elcsúsznak valamin, lehúzhatják a rolót. Nem szeret evvel a mai helyzetben senki se játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!