Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik oldalról érdemes...

Anonymus070225 kérdése:

Melyik oldalról érdemes rendelni rubik kockát?

Figyelt kérdés
www.Lightake.com-ról vagy www.TheCubicle.com-ról?

2020. dec. 1. 16:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
(sőt, az is megmondja képről, aki 2 hónapja kezdte a kockázást, nem bonyolult. A versenykockának lekerekített belső élei vannak, hogy ne akadjon a kocka.)
2020. dec. 1. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Az igen tisztelt minden páratlanadik kommentelő (kivéve 11.) igazán lehúzhatná magát. Teljes mértékben nincs igaza, míg a másiknak 100%-ban igaza van.

Ezzel megteremtve a mintapéldáját a hozzá nem értő okoskodásnak. :D

#1 - igen, mint sok minden mást, ezt is megéri Kínából rendelni; és ilyet nem lehet Magyarországon - elfogadható áron - szerezni.

#3 - az első három linken levő kockához egytől-egyig havi kondibérlet is kell, hogy forgatni tudd. A 4. link pedig nagyon nagy lehúzás.

#5 - igen, kitalálható a két - kérdésben szereplő - linkből, hogy nem az általad linkelt gagyi kell neki, mert ha valaki már ismeri azokat a linkeket, az utánajárt a dolgoknak. "Felesleges kisregény írni, úgysem olvasom el" - Még jó, hogy nem érdekel, mert akkor nem is tudsz válaszolni a kérdésre. És mivel ez kisregény lesz, bevallhatom, hogy milyen jó volt tegnap a húgoddal ^^).

#7 - valóban nem írta le a kérdező, hogy versenykocka kell neki, viszont egyértelmű a fentebb említett két link ismerete miatt. (Igen, vannak ilyen alap asszociációk.)

Jóval kevesebb, mint 1500 Ft spórolás miatt is rendeltem már Kínából (az idő megspórolásáról nem is beszélve). "Versenykocka van hirdetve" - de azért bevallod, hogy nem értesz hozzá, és lehurrogod azt, aki ért...

#9 - lol, persze hogy megállapítja képekről, hogy versenykocka-e. Egy autóról is megállapítod, hogy gyors vagy sem, ha értesz hozzá.

+ még az esetleges zsákbamacska is olcsóbb és jobb, mint az eredeti magyar.

2020. dec. 2. 16:13
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
Az egészben az volt a legidegesítőbb, hogy tudom, mekkora hülyeséget ír, miközben nem hajlandó értelmezni azt, amit mondok neki. Mintha egy galambbal akarnék sakkozni.
2020. dec. 2. 17:10
 14/18 anonim ***** válasza:
39%

Átérzem, bro. De élveztem, jobb mint az Észbontók.

(*Közben észrevettem, hogy a #7-ben kihagytam, hogy az időspórolás alatt azt értem, hogy nem kell rászánnom az időt, hogy bemenjek egy boltba, és megvegyem. Tudom, hogy van postázás Magyarországról is, de az még drágábbá teszi a rossz magyar kockát. Míg a kínai olcsó már eleve magába foglalja a postaköltséget.)

2020. dec. 2. 19:27
 15/18 anonim válasza:
Valaki van itt még aki versenykockázik? Kérnék tanácsokat mert most kezdtem a kockázást.
2022. nov. 4. 09:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Lépj be a "Rubik Kocka segítségnyújtás" FB csoportba! Ott simán kérdezhetsz bármit.
2022. nov. 13. 22:56
 17/18 anonim válasza:
Te jóó ég! Ezek a kommentek megérnek egy misét.. imádom azt amikor egy hozzá nem értő próbálja megmondani a tutit.. és még kioktatja a hozzáértő embert.. "aztaz mondja versenykocka van ráírva"...húú hát ezen komolyan beszarok..
2024. márc. 25. 14:18
 18/18 anonim válasza:
2024. ápr. 20. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!