A GTA sorozatokból melyik a kedvenc városotok? [Nekem gta 4 es Liberty City)
Átlag NPC-ként tényleg nem egy leányálom LC-ben élni :-). Bármikor elüthetnek(akár szándékosan, akár véletlenül a trágya mesterséges intelligencia miatt), lelőhetnek, random bandaháborúk törhetnek ki a pár méteres körzetedben stb. Ráadásul egy mezei falat se tudsz kikerülni, hanem az idők végezetéig próbálsz átsétálni rajt, ha nem spawnol el a játék :-)
Viccen kívül amúgy a San Andreas-beli Los Santos nekem sokkal rosszabb helynek tűnik mint Liberty City. Még fokozotabb a bandajelenlét, és az emberek is nagyon suttyónak tűnnek, rendkívül agresszívak a sofőrök amíg Libertyben szimplán csak buták.
Komolyabban szólva:
Ha nem NPC szemszögből nézzük akkor nekem Vice City a kedvenc, azután pedig a Gta 4-es Liberty City, ezekben a virtuális városokban vagyok leginkább otthonos :-)
A régire gondoltam, elvégre arról olvastam(azt meg nem mondom már hol), hogy a 3D Gta univerzumban Liberty City Amerika legélhetetlenebb városa. Úgy értelmeztem te is erre reflektáltál.
A félelmetesen alacsony mesterséges intelligencia és a bandaháborúk eleve a régi L.C-re jellemzőek. A Gta 4-ben az utcák relative csendesek, ha a játékos nem emberkedik és a mesterséges intelligencia is sokkal jobb már addigra.
Az sem érdekli az ottani rendőröket, ha egyetlen bűnöző(a játékos)üldözése miatt elütnek 8558730712396 random arra szédölgő járókelőt :-)
De én leginkább azt tartom idegesítőnek amikor elkezdenek veled roncsderbizni a rendőrök...ha nem valami nagyon masszív járművel vagy, esélyed nincs megúszni a kocsi megsemmisülése nélkül.
Vice city-s rendőrökre ugyanez vonatkozik, csak ők még a kerekeidet is kitudják lyukasztani.
Nem beszélve hogy mindig eléd jönnek (Spawn-olnak) 4-5-6 * tól már nem lehet elszabadulni ami egy kicsit rosszul van megcsinálva.
De legalább a helikopterek nem lőnek ha gyorsan mész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!