Egy kis segítségre lenne szükségem az Assasin Creed Valhalla játékkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Megvásároltuk a pc változatot de nem indult el normálisan, akadozott és úgy láttuk az interneten hogy újrakell rakni a játékot ezért letöröltük. Most viszont a kódot nem engedi mégegyszer használni. Mit kéne hogy csináljunk? Köszönöm előre is a segítséget2020. nov. 20. 16:02
11/22 A kérdező kommentje:
Akkor sehogy sem lehet ezt vissza telepíteni vagy valamit csinálni?
2020. nov. 20. 21:15
12/22 A kérdező kommentje:
Mert igazából 2 gépünk van szóval az egyiken szerintem biztosan jobb lenne csak nem tudjuk hogyan lehet ezt visszacsinálni.
2020. nov. 20. 21:19
13/22 anonim válasza:
De ott kell lennie. Ha már egyszer beírtad a kódot azzal aktiváltad és hozzárendeli az Uplay fiókodhoz. Nincs olyan ha kitörlöd onnan is eltűnik. De mondok neked erre egy példát. Már nem veszek dobozos játékokat az utolsó a Fifa 18 volt. Beírtam a kódot hozzárendelte az Origin fiókomhoz az azóta ott van pedig már több mint 2 éve letöröltem.
Szóval annak ott kell lennie, hiába törlöd ki a jatekot az onnan már nem fog eltűnni.
14/22 anonim válasza:
Közben beléptem az Uplay (új nevén Ubisoft Connect) kliensbe, és felül a menüsávban a "Games" alatt listázza a játékaidat. Itt kell lennie, mivel nincs gyorsgomb a könyvtárból való törlésre, ahhoz általában külön kell a supportnak kérvényt beadni, hogy levegyenek egy aktivált játékot.
15/22 anonim válasza:
Ha sikerül megtalálni, a másik gépre csak a Uplayt (Ubisoft Connect) kell letölteni, belépsz abba a fiókba ahol aktiválva lett és onnan tudod tölteni.
16/22 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm. Holnap megnézem.
2020. nov. 20. 21:30
17/22 A kérdező kommentje:
Total commanderből lett először kitörölve ahonnan nem is mindent törölt ki és az exe fájl ott maradt
2020. nov. 20. 21:32
18/22 anonim válasza:
Nuygtass meg, ugye nem úgy törölted, hogy simán a játék mappáját bevágtad a lomtárba?
19/22 A kérdező kommentje:
De, a lomtár is törölve lett utána..
2020. nov. 21. 08:29
20/22 anonim válasza:
De játékot nem így kell törölni. A kliensen belül rámész a játékra és van uninstall fül és ott.
De ezen kívül a vezérlőpultban a programok telepitése és törlése résznél vagy a revo uninstaller programmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!