Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak ha...? (Lejjebb)

Mit csináljak ha...? (Lejjebb)

Figyelt kérdés
Szóval nemsokára lesz a szülinapom, és mivel imádok társasozni arra gondoltam hogy társasjátékot kérnék, viszont a családban senki nem szeret társasozni és csak ott állna a polcon. Mondjak le róla, vagy próbáljam meg rávenni őket? A gond az hogy nem igazán van semmi ami a társason kívül érdekel, szóval akkor fogalmam sincs mit kérjek...

2020. nov. 13. 21:34
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon szeretem a vízi állatokat ezért már korábban gondoltam rá hogy azt kérem hogy menjünk el Tropicáriumba viszont ugye ez most be van zárva:(
2020. nov. 13. 21:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérj egy akváriumot halakkal vagy teknőssel. Találj ki neki valami jó tematikát. Pl. Amazonasz folyó élővilága és rendezd be úgy, olyan halakkal, amik ott élnek.
2020. nov. 13. 23:28
 3/3 anonim válasza:
100%
Kérj társast, és játssz a barátaiddal.
2020. nov. 22. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!