Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Konzol vs Pc?

Konzol vs Pc?

Figyelt kérdés
melyiket választanád?és miért?
2010. aug. 10. 14:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Legalább itt vannak érvek. Én egyértelműen konzol, de igaza van annak, aki azt írta, hogy hdtv-t veszel hozzá (és akkor már legalább 107-est, ugye), szóval így már nem feltétlenül olcsóbb. Amúgy a játékárakról annyit, hogy ha ügyes az emberke, meg lehet találni olcsóbban is a nyitócímeket. Tény, hogy még így sem 6000-ért, de azért nem is 13000-ért. Netre használok egy alap pc-t, tökéletesen megfelel, játékra viszont nagy tv + konzol. Abban is igaza van valakinek, hogy ehhez pénz kell. Sulis koromban álmodni sem mertem volna erről, akkor nekem is pc+torrent volt. Bár így belegondolva a pc fejlesztésről is csak álmodoztam, ezért lett belőle konzol. (A nextgen - next generation - konzol a ps3 és az xbox 360. Meg talán a Wii is idesorolható)
2010. aug. 11. 22:43
 22/31 anonim ***** válasza:

Szerintem konzol.

En PCvel jatszottam 15 even keresztul, (Mortal Kombat 1, Comanche 1, es Jazz Jack Rabittol kezdve egeszen a Baldurs Gate 2, Half Life 2, es Neverwinter Nights ig).

Megfigyeles: Sok jatekom ingyen letoltottem (kesobb vettem), de mindig volt problemam (grafika kartya, RAM, allando fagyas, update stb). Nekem ne mondja senki hogy egy PC jo 5-8 evig mivel van nalunk ket 5 eves PC melyek a korukban csucs modelnek szamitottak melyeken semilyen mai jatek nem fut rendesen.

1.5 eve vettem egy xboxot, egy honapja meg egy ps3-t es azt kell, hogy mondjam a konzolokon nincs jelen szinte semilyen PCn tapasztalhato problema. Az xboxom ketszer fagyott le tobb ezer ora utan (mindketszer az Oblivion), PS3 negyszer (A Heavy Rain egyik fejezete glitches es ugyanott negyszer akadt meg) de ezen kivul soha nem volt semilyen gondom.

A grafika a PCn valoban jobb (bar nem annyival ahogy azt sokan beallitjak) ez foleg a Dragon Age Origins eseteben es a Mirrors Edgenel feltuno (mely jatekok nem ertek el az xboxon elvarhato grafikai szinvonalat).

Az iranyitas viszont nem rosszabb a FPS-k eseteben konzolokon. Sot regen a billentyuzeten felrenyultam amikor sok gombot kellett hasznalnom ez se a PSn se az Xboxon nem fordul elo. Aki csak egyszer probalta ki az ne itelkezzen mivel a mouset es keyboardot is meg kellett szokni a 90s evekben... A joystick ugyanolyan preciz mint a mouse megfelelo kezekben...

Ha valaki megengedheti maganak az vegyen konzolt, aki nem az meg toltogesse le nyugodtan a PC jatekokat... A Trackmania PCre eleg jo ingyen demot szolgal! Melegen ajanlom!

2010. aug. 12. 00:44
 23/31 Aelyon ***** válasza:
100%

00:44 : részben egyet értek veled, viszont.

Aki PC-n játszik (értsd: jó gépe van), az mért kell mindenképpen letöltse a játékokat ? Sztereotípia...

Én igenis megveszem a fizetésemből a játékokat, és nem töltök le, vagy csak nagyon ritkán...megnézem mit veszek, lehetőleg amivel szórakozni fogok, és nem hagyom ott 10 óra alatt.

2010. aug. 12. 23:31
 24/31 anonim ***** válasza:

Konzol. Azon belül X360. Hogy miért?

- A kontrollere brilliáns, épp jó a mérete( nem mint a ps3-é)

- A multiplatformok szebbek

- A live nagyon jó(kibírsz 8ezret egy évre...)

- Sokkal élvezetesebb, nincsenek csalók

Negatívum: A játékok nem olcsók (ez sem igaz, mivel már 6ezer körül kapsz egy tényleg jó játékot), de könyörgöm. Akiben annyi nincs, hogy megvegye a játékot, hanem letölti, és oltja azt, aki kifizeti, az kapja be. Én megértem, hogy nincs pénz(nekem sincs), de nem kell hetente játékot venni. Sem havonta. Egy játékkal hónapokig elvagy live-on, és sokkal kedvesebbek az emberek, mindenben segítenek. Xboxot már 20ezerért kapsz(bár az acrade:/)

Ennyi. PC-t amúgy sem játékra találták ki, és semmi játékélményt nem nyújt.-

Másrészt: Igaz, az FPS az PC. ÉS? Sokkal élvezetesebb, tán még könnyebb is kontrollerrel játszani(régen toltam nagyon sokat fps-t pc-n...), és ezt a véleményt nem csak én adom, hanem mindenki, aki próbálta mind2-őt.

PS3 Viszont Blu-Ray, aminek az ég adta világon semmi értelme(még), de jó, mert van blu-ray lejátszód:)

+ Minden játék fut rajta. Na megyek is csáó.

2011. febr. 5. 12:53
 25/31 anonim ***** válasza:

Ja bocs, kihagytam, hogy MMO is nagyon-nagyon jó. És jobbnál-jobb játékok jelennek meg rá, amik PCre NEM (:PPP)

Ez is tapasztalat.Továbbá pl.: codoknál mondjuk 4-ben van prestige. Na erről szerintem a PC-sek 60%-a nem tud, csak arról ugatnak, mekkora +15-öt lőttek. A Co-op a legjobb az egészben minden konzol játéknál.

Előbb jelennek meg a játékok(nem mind...)

És pl.: Assassin's Creed: Brotherhood(nekem codex van, de nem akarok vele ugatni:) és 2 és 1 sokkal jobb az irányítás, meg ahogy van, jobb.

2011. febr. 5. 12:57
 26/31 anonim ***** válasza:

nekem is van PC-m meg Xbox-om és énis inkább a konzolra szavazok...

pl: XBOX-on felmegyek egy szerverre tök normális a társaság nincsenek csiterek...

PC-n felmegyek egy szerverre mindenki szidja a másik anyját, csiterekkel tele szerver, nem beszélve a köcsög adminokról sem (tisztelet a kivételnek)

2011. ápr. 5. 15:01
 27/31 anonim ***** válasza:

tegnap 15:01

Ez igaz... Egyszer mentem föl egy magyar Counter Strike Source szerverre, 15 percre, bőven elég volt az is.

Ahogy mondtad, anyázás, csapattársak egymást lövik és akadályozzák, mindenki büdös kocka stb.

Xbox 360-nál teljesen más a helyzet, normális játékosok, nincsenek csíterek, a hülyék pedig általában sajnálják a pénzt.

2011. ápr. 6. 18:57
 28/31 anonim válasza:

Szerintem is konzol.(XBOX360 Slim :D )

Mi márciusban vettünk egy Xbox360 Slim-et és nem bántuk meg.

Elsőre kicsit nehéz meg furcsa a kontrollerrel való irányítás, de hamar meglehet szokni.

Azért döntöttünk konzol mellett mert már untuk, hogy mindig fejleszteni kellett a gépet.

És nem feltétlenül kell venni egy HD tv-t mert monitorra is lehet kötni. Igaz egy 127 centis HD-s plazma tv-n azért sokkal másabb :D

A máik dolog amiért szerintem Xbox-ot érdemes venni, mert Kinect-el játszani sokkal jobb mint a gép előtt ülni. Az is igaz, hogy még eléggé új dolog, de már most is vannak hozzá jó játékok pl.: Kinect Sports, Dance Central, Kinect Adventures,...

2011. jún. 2. 17:02
 29/31 anonim ***** válasza:
Azért az is hozzátartozik, hogy vanak tök jól irányítható fps-ek konzolra...meg szar irányítású autós játékok is:(
2011. aug. 27. 19:09
 30/31 anonim válasza:
pc-n szebbek a játékok a konzolok már nem bírják maxon akadás nélkül
2012. szept. 14. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!