Vac / ow ban.(cs:go)?
Sziasztok, Sajnos 2018 Május 8.án elkövettem egy olyan hibát, hogy megvettem egy accountot kéz alól. Előző tulajról tudni illik, hogy nem 1 vaccos accja van. És szinte biztos vagyok benne, hogy anno csalt rajta. Namost ez történt, hogy megvettem több mint 2 éve és 5 hónapja.(Az én gépemen sosem volt semmilyen csalás, sosem csaltam) Jelenleg nem vacos az accom. Sokszor ráparázok erre. Az lenne a kérdésem, hogy ennyi idő után van-e még esély rá, hogy egyszer vaccolnak? A csávónak "AZÓTA" több vaccos accja van.
Én úgy tudom, hogy OW demók max 1 hétig vannak meg, vac meg visszamenőleg sosem lesz képes fél évnél tovább bannolni. De persze nem tudom ezt biztosan, ezért is raktam fel ide ezt a kérdést. Köszönöm szépen ha elolvasod ezt, és leírod mit gondolsz. Szép napot! :)
A VAC a Valve anti-cheat, ami egy gép/program, ha az csalást (vagy ahhoz hasonlót) érzékel, azonnal banol, abban a pillanatban. Ha ilyen lett volna, már rég le lenne tiltva.
Ami az Overwatch-ot illeti, kb 1 hónapig szokta megőrizni a videókat. Bőven 1 évvel később emiatt felesleges izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!