Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dishonored GOTY-edition...

Dishonored GOTY-edition magyarítás?

Figyelt kérdés
tudom,hogy a játék megjelent magyarul de a beállitásoknál nem találom a feliratnyelv válszatót ha van benne olyan egyáltalán,valaki tudna segiteni,hogy tudnám a feliratot magyarra tenni?esetleg link vagy ilyesmi:)

2020. nov. 8. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
2020. nov. 8. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Évekkel ezelőtt én is az 1-es videójából csináltam meg. Megvettem instant gamingen olcsón, csak nem magyar régiós volt...
2020. nov. 8. 22:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez hasznos csak annyi a gond hogy nem Steamen keresztül játszom, hozzá tudom adni valahogy a steamhez?
2020. nov. 8. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a böngésződ vagy az op. rendszered régió beállítása nem magyarra van téve és a GOTY-ről ezeknek megfelelő nyelvű játék jön le?
2020. nov. 9. 01:29
 5/6 A kérdező kommentje:
néztem,magyarra van állitva
2020. nov. 9. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy nem mindegyik verzióban vannak benne a magyar nyelvi fájlok. A legegyszerűbb letorrentezni a magyart, abból kimented a magyar nyelvi fájlt, és bemásolod az eredetihez+elteszed későbbre.
2020. nov. 9. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!