Eredeti, Steam-es Dishonored, mégsincs magyarítás alapból?
Sziasztok!
Nemrégiben megvettem Steam-en a Dishonored nevű játékot és elméletileg magyarul kell legyen, de nekem valamiért nincs benne magyar nyelv! Ha tudjátok miért van ez akkor kérlek írjátok le nekem! Köszönöm!
Honnan vetted ezt a magyar nyelvet? Az hogy magyarul promózták nem jelenti hogy van benne magyar nyelv.
Nyelvek:
Felület Hang Feliratozás
Magyar Nem támogatott
Szóval honnan vetted?
"Szóval honnan vetted?"
Gondolom onnan, hogy az egyéb, nem steam-es verziókban van magyar felirat.
Ez elég fura, mert nekem az áruházi oldalon ezt írja:
Megjegyzés: This version only contains English, Russian, Hungarian, Czech, and Polish languages.
Van egy (RU) jelzés a játék neve mögött? Mert akkor automatikusan magyarul kéne indulnia.
A Steam Könyvtárban jobb gombbal kattints a Dishonored nevére, és válaszd a Tulajdonságokat. A Nyelvek fülön tudod kiválasztani a játék nyelvét.
btw én anno a game of the year editiont vettem meg, aztán nem tudom mennyi idővel később mikor néztem a játékaim steamen láttam hogy a dishonored mögött megjelent egy RU felirat
te vagy azt vetted meg amelyik nem régiózáras, vagy csak kis ideig várnod kell.
egyébként nálam egy ideig az volt hogy minden játék ami támogatta a magyar nyelvet az magyar volt, ha a steam is magyarra volt állítva
Akinek Steames verzió van, de nincs benne a magyar nyelv, és a menüből sem választható, annak ez a videó megoldást kínál a problémájára:
https://www.youtube.com/watch?v=lOnAnSu7mD4
teljes magyarítás, menü, leírások, és párbeszédek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!