Hogy hívják azt amikor valaki lootol (pubg) , és MINDENÉT odaadja a társainak aztán siránkozik, hogy neki nincs ez meg ez...?
Oké, hogy kedves, de minden alkalommal rá kell szólni, hogy ,, ha neked nincs több/nincs másik ne add oda".
Személy szerint idegesít, mert a pubg nem erről szól.
Mindenki magának lootol aztán, ha valaki szól, hogy nincs neki valamije akkor vagy jelölünk vagy osztozunk vagy valami.
De ő kérdés nélkül is adományozgat.
(Van hogy mondogatja a nevemet sokszor egymás után ez a legidegesítőbb, nahát meg sokat beszél)
A hülyeségeivel az időt is csak húzza és ront a saját játéka minőségén is.
Nem értem miért hiszi azt, hogy ha talál valamit abból csak az az egy van az egész pályán.
Persze a haverjai mondják nekem, hogy csak kedves meg jófej akar lenni.
Nem vagyok pro, de olyan hibákat is elkövet, mint aki 2 hete játszik. Amikor nagyon kéne meg nem is infózik.
Ha pl. leszedték és tőle 1 milliméterre áll az enemy, miatta halok meg, mert mennék húzni és azt hiszem nincs ott senki.
Ha látom, hogy 200-nál esik a drop, nem tudom miért de ő mond egy tök más számot, hogy oda esett... 🤷♀️
Tegnap sokadik alkalom után kiakadtam, mert lootolnék és bevágott elém, pedig direkt leváltam, hogy lássam ki hova megy. Erre ő követ és az utamba áll egyszerre.
Ha kocsival megyünk és a sofőr azt mondja valaki szálljon ki két háznál lootolni, akkor én kiszállok (többiek mennek tovább) és már bent vagyok a házba erre szól Ő, hogy kiszáll.
🤦♀️
Agyfaszt kapok tőle.
Ha mellette döglődöm 1 centire knockosan nem szed fel...stb.
Nő létemre nem fogok nekiállni magyarázkodni, hogy ezt meg ezt hagyd már abba, mert nem akarok feszültséget nem akarom, hogy megváltozzon attól, hogy nekem nem tetszik ahogy csinálja a dolgait.
Az ő dolga. Csak nem tudom kezelni.
Nagyon nem.
Most ezért ne játszak?
Ezért maradjak ki a megszokott squadból?
Mer a többieknek semmi bajuk nincs vele (persze enyhén őket is idegel, főleg az első résszel amit ide írtam).
A többiek megszokták már ezt az embert, de én csak elviselem. Annak ellenére, hogy szanaxot kéne szednem ahányszor jön ő is.
Természetesen nekem egy hímnemű sem ad igazat és itt sem várom el ezt.
nem vagy te tul fius no letedre? Leiras alapjan? Szinten leiras alapjan mikor elertem oda hogy "no" vagy (addig is de ekkor mar biztosabban) azt gondoltam tetszel neki valamilyen formaban, nemeknek ehhez mondjuk foleg manapsag nincs is koze
csak mer ugy tunik korulotted szeret furgolodni es hulyet csinalni magabol :D
amugy miert ne beszelgethetnel vele? Mond el ezeket neki, mire figyeljen
mert miert ne? Csapatjatek ez... ha a csapattagok kozt nincs kommunikacio megbeszeles akkor hogy lesz jo?
senki se tudja onmagatol kitalalni pontosan mit is tegyen amig nem hangolodnak ossze rendesen
nem, nem magatol ertetodoek a dolgok
"hogy megváltozzon attól, hogy nekem nem tetszik ahogy csinálja a dolgait.
Az ő dolga. Csak nem tudom kezelni."
szinten egy kulcsre ez
ez nem "megvaltozas" kerdese hanem megbeszelese, kozos dolog, vagyis kogosen hoztok hatarozatot mit hogy csinaltok ha csak nincs parancsnok
olyan ez mint a katonasagnal az eligazitas, egyszemely kiosztja a parancsokat, feladatokat
de egyenrangu tagokkal is vannak csapatok akik "egyeztetik oraikat
Xy4
Nyilván tudja a kérdező is, hogy a srác imponálni akar neki csak jó volt itt egy kicsit "panaszkodni". 2020 van, ma már így működik az élettelen fiatalok között az ismerkedés. Nem randira meg mozira hívja meg, hanem dobál neki lootot :"D
És ezt halál komolyan mondom, mert vagy jó 5 éve benne vagyok a multi online játékokban.
Milliószor tapasztaltam, hogy mi megy mikor egy csaj bekerül egy csapatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!