Aki síránkozik hogy itt nem jó az élet, az miért nem megy külföldre, vagy miért nem képzi magát?
Mert az bonyolult, félelmetes, kényelmetlen, erőfeszítéssel, idő- és energiabefektetéssel jár.
Panaszkodni,kifogást keresni vagy másokat hibáztatni minden bajunkért egyszerűbb és kényelmesebb.
Azt hiszed olyan könnyű...
Siránkozom, mert hiába tanultam nincs munkalehetőség. Gyárban 3 műszakban a fizetés 120.000
Attól, hogy képzed magad nem lesz jobb az egészségügy, az oktatás. Meghalsz kórházi fertőzésben, vagy szimplán a várakozásba hogy bekerüljön valamilyen szakrendelések. Pl. Endokrinológia 6 hónap várakozási idő, és ha mondjuk a pajzsmirigyed nyekkent meg az kicsit cink...
Ha mindenki kimennek külföldre, akinek lenne lehetősége, akkor kiürülne az ország.
Sajnos ma Magyarországon tisztességesen még meghalni sem lehet
Egyetértünk!
"tenni és változtatni"!
Tenni azért hogy megszűnjön a kiváltó ok!
Igen, Orbánra és a fideszre gondolok!
Én képeztem magam, építőiparban olyan pozícióban dolgozom, ami felelősséggel jár és szaktudást igényel. Cserébe harmadát, ötödét kapom annak, mint egy nyugati kolléga.
Külföld is jól hangzik, csak sokkal hamarabb vesznek fel egy helyben végzett embert, mint valakit aki éppen csak tudja a nyelvet. Mert egy szakmunkás ugyanúgy dolgozik kint is, viszont bizonyos pozíciókban erős szakmai nyelvtudás szükséges, tapasztalattal együtt.
Az meg nem tudom mióta bűn, ha valaki a saját országában, otthonában szeretne jól élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!