Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Alábbiak közül melyik mmorpg...

Alábbiak közül melyik mmorpg ajánlanátok hosszú távra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Keresnék magamnak 1 mmorpg-t. 4 is találtam de nem tudok köztük dönteni. Így lehetőleg olyan emberek szakvéleményét kérném akik játszanak/játszottak a következő mmorpg-kkel, tehát ismerik is.

Na szóval:

1. Blade & Souls

2. Black Desert Online

3. Guild Wars 2

4. SoulWorker

Ezek közül melyiket lenne érdemes F2P játékosként játszanom? Azt megjegyzem a megvétel nem kizáró tényező(BDO és GW2 Kiegészitők). Meg meg veszem ha megéri, csak utána ne kelljen költenem már rá, mint 1 Star Wars TOR-ba, inkább így mondom akkor.

Magyar közösség nem elvárás, csak hogy legyen EU szerver. Lehetőleg inkább Pve orientáltabb érdekelne. Sose voltam túlzottan oda a pvp-kért. Persze nincs bajom vele, csinálom is ha van érte "értelmes" reward. De a pve-n legyen a hangsúly inkább.

Illetve ha lenne olyan amit ezek helyett ajánlanátok akkor írjátok meg bátran. Minden ötletet szívesen meghallgatok.

Értelmes válaszoka előre is köszönöm.

2020. nov. 1. 20:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen a force master, köszi. :D Tehát soul fighter-t ajánlod? Akkor megnézem mennyire változott meg. Sajnálattal hallom hogy ellopták. :S

Na igen, igaz. 1 Sas-t én is simán elviselnék. De azért jó lenne ha tudnánk repülni (mint Tera,Revelation online). :D Na de nem baj. Falon így is felmászunk mint a pók. :D

Akár azt a "szigetet" is átalakíthatnák úgy hogy lehessen fejlesztgetni ott a dolgokat, így még jobban megadva az "otthon" érzését. :D

Illetve ha jól láttam volt ott szerver összevonás is, mert anno nem ez volt a szerverem neve ami most.

2020. nov. 11. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!