Aki eltrollkodja másnak a játékát és csal annak miért jó? milyen élvezetet tud okozni?
Anno haverom készített egy CoD2 pályát, volt klánja, feltöltötte a szerverre és meghívott tesztelésre, mondta, hogy vannak easter eggs-ek is elrejtve, titkos járatok ahol rövidíteni lehet az utat (elsősorban CTF) játékmódra tervezte a pályát.
Nem volt túl komoly hangvételű az a teszt, klántagok vs. szerver bútordarabok war volt, én utóbbi csapatot erősítettem. Mehettünk mi is fel Teamspeak-re, csináltak szobát, azzal hülyéskedtünk, hogy mentünk át hallgatózni a másik csapathoz, persze a "user connected" vagy mit mondott ilyenkor a Teamspeak lebuktatott minket mindig... 😀 Pályát egyik oldalról egy tó zárta, én meg fogtam és beszaladtam a tóba zászlóval majd mielőtt még megfulladtam, ugrottam egyet előre. Így olyan messzire került a zászló hogy senki nem tudta elérni, vicces volt, hogy németek, amerikaiak szaladnak a tóba megfulladni. Map restart lett a vége...
Aztán a szerver bútordarabok is alapítottak klánt, volt szerverünk, iszonyatosan népszerű volt egy időben a rajta lévő hangulat miatt. Szörnyen bolondok voltunk, mint CTF klán "friss hús voltunk", így nagyobb, "nevesebb" klánok is kihívtak minket "gyakwar"-ra. Nos, kb. esélyünk se volt, valami 60-0-ra kikaptunk, mondjuk 20-0-nál már azzal hülyéskedtünk, hogy azt kell lőni, akinél a zászló van... Igen, saját embert is lőttük. Ezt egyébként közöltük az ellenféllel is, hogy ha így beviszünk akár egy zászlót is, mi nyertünk. Nyilván nem sikerült. 😀 Mi sírva visítottunk a röhögéstől már a Teamspeak szerveren (az már saját volt). Utána szóba se álltak már velünk attól a klántól. 🤔
Miért csináltuk? Nem tudom, igazából csak úgy jött, nagyon jó társaság volt az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!