Cabal online probléma?
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a gondom hogy leszedtem Xfire-rol ezt a példányt: Cabal: The Revolution of Action Client (Europe), feltelepítettem meg minden, aztán mikor inditanám ezt irja: "Updated files are larger then full client. Download full client instead?" utána pedig igen vagy nem, rámegyek igenre és ez jön: Please re-install cabal online. Nos nekem ebből anyi jött le hogy valami nincs meg, és telepitsem ujra, de már megtettem és még mindig ezt irja. mit kéne tennem?2010. aug. 9. 14:40
1/1 M@x válasza:
Elvileg az a baj hogy te nem a teljes klienset töltötted le, hanem többet....
töltsd le a teljes klienset, és azt majd telepítsd újra a biztonság kedvéért! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!