Ps4 en mik ezek a hibák?
Figyelt kérdés
Volt több ps4 em is és mindnél jelentkeztek ezek néha:
-Random kék villanás a képernyőn(ez egy mp, vissza is megy a játékba)
-időnként kiirja hogy nincs megfelelő headset em bal fent
Nézegettem külföldi fórumokon is hogy "ps4 random blue flash" pl, de eddig csak olyan válaszokba botlottam h szr Sony stb..
Nem olyan nagy gondok ezek, de egy 100 ezres új konzolnál ne csinálja már ritkán se szerintem ezeket. Legalábbis szerintem.
Vagy ezek tényleg ilyen standard ps4 hibák?
2020. okt. 23. 01:31
1/7 A kérdező kommentje:
USB kábelt legalább 20 félét próbáltam már, mer olyat is olvastam hogy az is okozhatja, tehát nem hiszem.
2020. okt. 23. 01:34
2/7 A kérdező kommentje:
*mert
2020. okt. 23. 01:34
3/7 anonim válasza:
földelt a konnektor amibe dugtad?
4/7 A kérdező kommentje:
Az.
Most meg a kék villanás után kiirta a Nioh 2 nél hogy hiba az alkalmazás an, és ki lépett.
Volt már ilyen is, valamikor egy hónapig semmi, aztán rákezdi..
2020. okt. 23. 03:41
5/7 A kérdező kommentje:
Ezt a trágár válaszolnak üzenem h konkrétan ez a baj:
2020. okt. 23. 03:49
6/7 anonim válasza:
Esetleg én még azt megpróbálnám, hogy pl ha a PS4 közelében van erősítő, hangfal vagy bármi ami esetleg bezavarhatja, illetve a kábelek esetében is zajszűrős kábelt alkalmazni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet! :)
2020. okt. 23. 04:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!