A Ps 4-gyem ennyire belassult a ps store-ból rendelt játékok miatt?
Tisztázzuk! A készüléket 2014-ben vettük (ha jól emlékszem)
jól működött 2019 júniusáig, hisz ekkor vettem meg a Rise of tomb raidert a PS SROTE-BÓL.
(de ezelőtt megvolt a gta5 aminél a belső városrész vinewood környékén konkrétan a sok NPC miatt volt egy picit játszhatatlan.)
Szóval vissza a rise of tomb raiderhez! Ezt a játékot 1x kivittem és próbáltam az összes trophies-t megszerezni, mert már az eventek maradtak hátra.. Ahogy próbáltam volna csinálni/játszani egyre lassabban loadingelt be kellett vagy 6 perc.. utána a ps4 állandóan kidobott azzal hogy "a letöltött fájl sérült törölje" amit próbáltam nem 1x... szóval nem indul el azóta a játék..
megvettem PS STORE-ból a fallout 4-gyet, játszottam vele 2 órát és abból is kidobott..
most akartam volna megvenni a horizon zero dawnt de szerintem ugyan az lesz az eredmény= játszhatatlanságra gondolok..
Valaki tudna mondani erre megoldást?? érdemes lenne egy új pst venni? vagy ott is ezek a hibák lennének?
a vinyóval van probléma
mivel már nem garis, nyugodtan vegyél bele egy új vinyót (vinyó csere egyébként nesem jár garancia vesztéssel)
olvasd el hogy kell benne vinyót cserélni, mit, hogyan kell ilyenkor menteni, számos leírás és videó van erről a neten.
másik megoldás hogy elviszed szervizbe de fogalmam sincs mibe fog kerülni, meg kb egy hónapik rajta fognak ülni
továbbá
a storeból vásárlás és telepítés teljesen normális használat
nekem alig van lemezes játékom
szoval nem, nem működik így egy másik ps4
az is vinyó
figy, egy próbát megér
max veszel egy újat meg lesz egy vinyód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!