Milyen Skyrim modokat használtok, ami nélkül nem élveznétek úgy a játékot?
Nem fontos, köszi! Csak kíváncsiságból kérdezem. :)
Igazából én sem szoktam különösebben modolni játékokat. A Gothic 3-nál vagy a Witcher-nél szoktam néha, de azok ilyen könnyen telepíthetők, szóval 10 perc alatt megvan. Egyedül a Skyrim-nál szoktam kőkeményen modolni, mert ott elég felhasználóbarátra sikerült megoldani, illetve annyi hiba/hülyeség van benne, hogy szinte könyörög a javításért. Régen volt, amikor egy inventory-ra való kaját felzabáltam egyszerre, csak mert eladni nem lehetett, eldobni meg nem akartam. Meg kicsit realizálta a statisztikát, hogy eltelt 1 hónap a játékban, és Elfogyasztott ételek száma: 0. Most viszont felraktam egy csomó need modot, amivel enni, inni, aludni kell, és ha hosszabb távon kimarad valami, abba bele is halhatsz. Így legalább az enni-/innivaló nem haszontalan a játékban, mint régen volt. Na meg most már van tömege a pénznek és a nyilaknak is, ami szintén realisztikusabbá teszi kicsit a játékot. Nálam a grafikai modok mellett ezek azok, amiket nem tudok nélkülözni, illetve pár movement/combat mod, ami lehetővé teszi, hogy sprintelés közben ugorj, vagy hogy egy kézzel használd a kétkezes kardokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!