Nekem Xbox-360-on meg van a Skyrim, és tudom, hogy az elején várni kell, de én a játékban már 5-6 perce várok (nem vicc, mérem az időt), ez többszőri eset és alig van rajta karcolás. Bár a lemez, ha jól tudom használt (tavaly karácsonykor kaptam)...?
Figyelt kérdés
,...az Xbox-360 is 6 éves és használt, de jól mükődik és a lemezt megtörölgetem párszor. Amúgy azért írtam ide, mert ott nem fért ki. Mi a baja?2020. szept. 1. 16:06
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg merevlemezre telepíteni a játékot. A Skyrim még PC-n is szeret sokáig tölteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Jó megpróbálom telepíteni. Amúgy erre a random kérdésre hogy találtálrá? : D
2020. szept. 1. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!