Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Azt hallottam lesz God of war...

Hasasasa kérdése:

Azt hallottam lesz God of war 4. (lent többi)?

Figyelt kérdés

Minap egy weboldalon olvastam, hogy a gyártók bejelentették, hogy a God of war trilogya nem ér véget Kratosz halálával csupán egy új kezdet de a trilogya megmarad a maga világában és lehet, hogy Kratosz fiával kell majd játszanunk de csak lánya van. Esetleg valami ksexuális kalandozás során született egy fia.

nem lessz ez túl komplikált vagy sztem elég lett volna a csúcson abbahagyni mit szóltok???

2010. aug. 8. 10:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezt hol olvastad mert én magyar videojátékkal foglalkozó weboldalon se láttam ilyen hírt!

Mert ha ez igaz lenni minden gamer oldalon kint lenne!!!!

2010. aug. 8. 11:28
 2/11 anonim ***** válasza:
tuti hogy kamu hír!
2010. aug. 8. 11:28
 3/11 A kérdező kommentje:

megpróbálom megkeresni az oldalt ahol olvastam de én se hiszek neki mondjuk nagyon

..keresem

[link]

itt olvastam :D

2010. aug. 8. 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:

ez 2010. január 19 hír!

és igen lesz új God of War psp-re ami az 1. és a 2. rész között játszódik!

Ghost of Sparta alcímmel!

[link]

2010. aug. 8. 14:33
 5/11 A kérdező kommentje:
mondj valami újat
2010. aug. 8. 16:19
 6/11 anonim ***** válasza:
ha ezzel tisztába vagy akkor mért írsz ilyen hülyeségeket hogy Kratosz fiával kell majd játszanunk??
2010. aug. 8. 18:43
 7/11 A kérdező kommentje:

azért mert ott azt írják Kratosz halálával nem ér végett abban amit te írtál Kratosz még él ha nem tudsz értelmezni hát istenem

aranyom nem olvastad el, hogy olyan mondat is ott van, hogy Kratosz fiával kell menni lehetséges

lóúzeer...:D:D:D:D

2010. aug. 8. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:

te vagy egy nagy láma drágám!

mint írtam ez egy 2010. január 19 hír (vagyis elég régi) és akkor még csak arról volt sz? hogy lesz új God of War semmi mást nem mondtak a fejlesztök!

és azt hitték hogy a 3-nak a folytatása lessz meg mindenfélét kitaláltak majd Kratos fiával kell menni!

de mint idöközben kiderült hogy ez az új rész csak az 1 és a 2 rész között fog játszódni!

vagyis ez az új rész amiröl még januárban beszéltek Ghost of Sparta!!!

lóúzeer...:D:D:D:D

2010. aug. 9. 10:49
 9/11 A kérdező kommentje:

ráááájjööttemmm

okostojás

2010. aug. 9. 11:13
 10/11 anonim ***** válasza:

mit próbálod mentegetni magad?

tévettél és kész!

fáj az igazság?

2010. aug. 9. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!