Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Witcher 3-ban miért nem...

Egyember16 kérdése:

Witcher 3-ban miért nem mentette el?

Figyelt kérdés
A végső csata egy részénél járok, ahol valamelyik fővezért kell legyőzni a Feketék közül Geraltnak, miután aktiválta a napkövet Avallach és meghaltam. Előtte a jáék csomó automata mentést csinált a különböző részeknél. Ehhez képest meghaltam és valami eszméletlen régi mentéshez dobott vissza és nem tudom betölteni a csata előtti állapotot. Magyarul órákkal vissza kell mennem és elölről kezdenem egy csomó részt. (Sztem azt töltötte be, ahol utoljára meghaltam, de az nagyon régen volt már) Miért lehet ez? Tudok valamit csinálni, hogy mégis betöltse az utolsó mentést?

2020. szept. 26. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Ha megnyitod a LOAD opciót, akkor nincs ott a kívánt mentés, vagy egy jobb, általad végzett mentés?
2020. szept. 26. 22:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos...
2020. szept. 26. 22:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudod mit lehet tenni?
2020. szept. 26. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Min tolod, PC, illetve ha azon, akkor aktív a Steam felhő? Mert én pl arra tudnék gondolni, hogy valamiért nem volt pl kapcsolat stb, aztán a régi felhps mentéseket vette alapul.
2020. szept. 26. 22:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocsi azt nem írtam xbox one-on és a Goty editiont.
2020. szept. 26. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg lehet, hogy csata közben nem tudod elmenteni.
2020. szept. 27. 07:09
 7/9 A kérdező kommentje:
De előtte csomót mentett...
2020. szept. 27. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Nekem is volt néhányszor, hogy hiába mutatta, hogy elmentette, ha nem én mentettem manuálisan és szétkapcsolt, akkor ugyan onnan kellett játszanom. Rossz helyen volt az xbox és épphogy volt internetem. Utána átraktam másik szobába és semmi probléma nem volt.

2020. szept. 27. 09:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, gyakrabban mentek manuálisan ezentúl inkább.😁
2020. szept. 27. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!