Witcher 3 vélemények?
Figyelt kérdés
Kinek hogy tetszett? Én most fejeztem be, és úgy érzem jogosan tartják az emberek a legjobb játéknak.2020. szept. 8. 17:13
1/5 Shai-Hulud válasza:
Szerintem is az egyik legjobb játék. Minőségre is, és játékélményre is.
2/5 anonim válasza:
Szerintem erősen túlértékelt. Én a zseniális mellékküldetések és hangulatos helyszínek miatt játszottam végig, de bizonyos játékelemek halálra idegeltek. 12 db különböző mod van nálam feltelepítve, amik ezeket a pontokat javítják.
3/5 anonim válasza:
Én ha legjobbnak nem is mondanám, mert nálam egyszerűen nincs oylan hogy legjobb, de mindenképpen ott van abban a kategóriában amiben a számomra 10 pontos játékok vannak.
4/5 anonim válasza:
Hát nem egy nagy szám. Egyszer kivihető.
5/5 anonim válasza:
Az egyik legjobb, ha nem a legjobb játék valaha.
Annyi bajom van vele, hogy a színt rendszer nagyon frusztráló. Túl gyorsan fejlődtem nagy szintre, és egy csomó küldetés nagyon egyszerű. Így inkább átment egy interaktív történetmesélésbe.
Jó lenne ha az ellent a szintemhez igazítaná felfelé mindig a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!