A cs 1.6 adminok miért ilyen bunkók?! Írtam egy csúnyát annak aki állandóan késelt erre lebanolt 1 napra! És mi van pl. azokkal a játékosokkal akiknek csúnya nevük van, vagy pedig állandóan késelnek mint a botok?
Az ő dolga, hogy milyen fegyvert használ. CoD2 szerveren se szeretjük, ha valaki csúnyát mond a másikra mert a retkes TG-t használja állandóan. (vagy csak mert jobb nálunk xD)
Bannolni ugyan nem szoktunk ezért, inkább némítjuk egy körre.
Ha csal az máskérdés :D
csalni nem szoktam, már én is észrevettem több éve, hogy a csalás az rossz :D
de mi az a tg? :D
Trench Gun (fegyver)
Igazából egy Shotgun.
És a legidegesítőbb fegyver a játékban szerintem.
Nem kell hozzá skill, csak mész és ha valaki nagyjából előted van lelövöd. Van, hogy egy lövéssel 2t ölsz... -.-"
Általában balf@szok használják, de előfordul, hogy jó játékosok is előveszik sajnos :/
Na mind1 ez lehet, hogy csak az én hülyeségem :D
:)
Akkor nálad is olyan idegesítő helyzet van, mint nálam, amikor a noobotok mindig késelnek engem titokban :D
Mondhatni... csak én igyekszem kultúráltan megmondani nekik... xD
Persze néha nekem se megy.
Nem tudom, hogy nálatok mi megengedett a szerveren, én annyival szoktam, hogy:
"GG TG Masters -.-"
vagy
"FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKK"
Ja. Szóval mindenhol mások a szabályok az ilyenekre. Valakik jobban tolerálják, valakik kevésbé. Nincs ezzel semmi gond. Meg kell tanulni, hogy hol a határ.
Pl.:Nálunk a szerveren csak a head adminok tudnak rendesen bannolni, a sima adminok (mint én) csak temp bannolni tudunk 5 percre, pont ezért. Hogy nem tudjunk saját kényünk kedvünk szerint kib@szni embereket csak mert nem tetszik ahogy játszik.
Ha tényleg úgy gondoljuk, hogy csal, akkor demo-t kell csinálni, reportolni, és aztán kidobhatjuk (5 percre)
A demo-t feltöltjük és a nagyok eldöntik, hogy biztos csalt-e.
Az esetek 97%-ában igen.
Aztán ahogy telik az idő, egyre hosszabb időket kapsz temp bannolni.
Az elején 5 perc, aztán 30 stb... És ha már nagyon jártas vagy akkor kapsz perm ban jogot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!